Επίσημες υποχρεώσεις έχει τις επόμενες ημέρες η Εθνική μας ομάδα των Παίδων Κ-17. Την Τρίτη 1η Νοεμβρίου αντιμετωπίζει στις 14:30 στο “Στέλιος Κυριακίδης” το Γιβραλτάρ και τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου τη Σερβία στις 12:00 το μεσημέρι στο Δημοτικό Στάδιο Γεροσκήπου.
Την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου στο “Στέλιος Κυριακίδης” και ώρα 12:00 μεσημέρι, θα διεξαχθεί ο αγώνας Σερβία – Γιβραλτάρ.
Οι αγώνες είναι για τον 11ο προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Παίδων της UEFA και στον επόμενο γύρο θα προκριθούν οι δύο πρώτες ομάδες του ομίλου. Να θυμίσουμε πως στον όμιλο μας συμμετείχε και η Ρωσία, η οποία όμως αποκλείστηκε από την UEFA λόγω του πολέμου με την Ουκρανία.
Οι δύο αγώνες της Εθνικής μας θα μεταδοθούν ζωντανά τηλεοπτικά από την Cablenet ενώ η είσοδος στους αγώνες για τους φιλάθλους θα είναι ελεύθερη. Στόχος της ομάδας μας είναι η κατάληψη μιας από τις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου προκειμένου να συνεχίσει την παρουσία της στη διοργάνωση τον ερχόμενο Μάρτιο οπόταν και θα γίνουν οι αγώνες του Elite Round.
Η προετοιμασία ολοκληρώνεται σήμερα και στη διάθεση του προπονητή της Εθνικής Παίδων Κ-17 Κωνσταντίνου Χαραλαμπίδη βρίσκονται οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές:
Νικήτας Παπακωνσταντίνου, Χρίστος Λουκαϊδης,  Δημητριανός Τζούλιου, Πέτρος Πασχάλη, Ελευθέριος Ισάακ, Αχιλλέας Τουμάζος, Γιώργος Μικελλίδης, Γιώργος Σωκράτους, Ιωάννης Αβραμίδης, Κωνσταντίνος Πουρσαϊτίδης, Παναγιώτης Καττιρτζής, Συμεών Χατζηγεωργίου, Χαράλαμπος Καττιρτζής,  Ανδρέας Κωνσταντίνου, Ανδρέας Πιριντζιής, Ευθύμιος Ευθυμίου, Αναστάσιος Πισιήας, Αναστάσιος Γιαννακού, Ανδρέας Νικολάου και Παναγιώτης Ανδρέου.