Ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλων, Φανούριος Κωνσταντίνου μίλησε στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 για όλα όσα αφορούν την ομάδα του.
Αναλυτικά:
Αρχικά: «Ήταν μια σημαντική νίκη για εμάς. Ήταν μια νίκη που ξεφεύγει από το χαρακτηρισμό μιας νίκης της σειράς. Νικήσαμε ένα διεκδικητή του τίτλου. Προσθέσαμε τρεις βαθμούς και τίποτα περισσότερο. Μας ικανοποιεί δείχνει πως είναι σε ένα πολύ καλό επίπεδο. Θέλουμε να βγάλουμε τον Οκτώβριο μένοντας κοντά στις πρώτες θέσεις, και αν δεν υπάρχει συνέχεια στην Ευρώπη τουλάχιστον να μαζέψουμε όσο πιο πολλούς βαθμούς μπορούμε».
Για το ρόστερ: «Έχουμε αποκτήσει ένα μέταλλο και μια νοοτροπία που μας κάνει να σκεφτόμαστε κάθε ματς ξεχωριστά. Εντός ή εκτός συνόρων, με όποιαν ομάδα και αν αγωνιζόμαστε στόχος μας πάντα είναι η νίκη. Έχουμε ένα μεγάλο ρόστερ με αρκετή ποιότητα που τώρα άρχισε να γεμίζει. Είδατε τι μπορεί να κάνει ο Ντιγκινί στη φάση του δοκαριού. Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε σε καλό δρόμο».
Για το νέο γήπεδο: «Δεν θα μπω στη διαδικασία για να πω πόσο καιρός έμεινε να μπούμε στο νέο γήπεδο. Έχει αδειάσει η κλεψύδρα. Έχουν ολοκληρωθεί περισσότερα έργα και θα μας δώσει άλλη δυναμική η μετακόμιση μας».
Για τον κόσμο: «Θέλουμε να μας βλέπει ο κόσμος και να είναι περήφανος. Γι’ αυτό τον  κόσμο μπορούμε και να πεθάνουμε. Έρχεται με το υστέρημα του, περνά πολλές δυσκολίες και θέλουμε να τους δίνουμε χαρά. Είναι ολόχρυση αυτή η 10ετία για τον Απόλλων. Αυτό ήταν το όνειρο του Νίκου Κίρζη».
Για τα στοιχεία του Νταβίντ Καταλά: «Θα έρθουν και άσχημα αποτελέσματα αλλά εμείς θέλουμε να είμαστε στις πρώτες θέσεις. Έχουμε παίξει τρία ντέρμπι. Οι παίκτες μας έχουν τη νοοτροπία του νικητή. Μας βοήθησε ο τίτλος πέρσι. Μας έβγαλε από πάνω μας την αίσθηση της πίεσης και έδιωξε τα φαντάσματα. Υπάρχει τρομερή αυτοπεποίθηση. Είμαστε ο Απόλλων και θέλουμε να νικάμε όλες τις ομάδες. Ο κ. Καταλά είναι ένας εξαιρετικός προπονητής, ένα απίστευτος άνθρωπος. Προσπαθεί να περάσει τη φιλοσοφία του. Επέστρεψε ο Ζράντι, ο Χέντι, ο Ντιγκινί, ο Ονγκέντα, ο Ίλιεφ και γεμίζει μεσοεπιθετικά η ομάδα και αυξάνονται οι επιλογές του κόουτς».
Για τον Ρομπέρζ: «Είναι ο καλύτερος αμυντικός στην Κύπρο. Είναι ένα 10άρι στη θέση του κεντρικού αμυντικού. Νιώθει την ομάδα».
Για τα αγωνιστικά: «Ίσως ο Πειμπέρνς να είναι στην αποστολή κόντρα στην Αλκμάαρ. Θα το δούμε. Μαλεκκίδης και Φιλιώτης είναι εκτός».
Για το ακυρωθέν γκολ του Πίττα: «Να αμφισβητήσω το σύστημα; Αφού τον έβγαλε οφσάιντ. Εμπιστεύομαι το σύστημα».