Με το που τελείωσε το παιχνίδι στο ΓΣΠ ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Απόλλωνα, αμέσως μας ήρθε στο μυαλό η γνωστή φράση που είπε πριν από πολλά χρόνια ο μακαριστός Ίβιτσα Όσιμ.
Σίγουρα θα ήρθε στο μυαλό και πολλών φίλων της ομάδας της Λεμεσού που είδαν την ομάδα τους να χάνει σωρεία ευκαιριών και μάλιστα κλασσικών στο α’ ημίχρονο και στο τέλος να μην καταφέρνει να φύγει με τους τρεις βαθμούς από την πρωτεύουσα.
Όλο αυτό γιατί ο Απόλλωνας έκανε ξανά το ίδιο λάθος και το πλήρωσε ακριβά, όμως αυτή την φορά ήταν πιο έντονο. Ήταν πιο έντονο γιατί έκανε ένα από τα καλύτερα του φετινά παιχνίδια αλλά αυτή η έλλειψη καθαρού μυαλού εμφανίστηκε και πάλι και τον τιμώρησε.
Ο Καταλά αφού έριξε και ευθύνη στους παίκτες γι’ αυτό, είπε ότι μόνο μέσα από την δουλειά μπορεί να διορθωθεί αυτό.
Εμείς θα του πούμε ότι δεν είναι μόνο η δουλειά, είναι και θέμα ηρεμίας και καλής ψυχολογίας. Είναι και ψυχολογικό το θέμα, γιατί τις ευκαιρίες τις χάνουν, την μπάλα την στέλνουν εντός εστίας αλλά αυτή δεν καταλήγει στα δίχτυα.
Αν το διορθώσει αυτό ο Απόλλωνας, να κάνει δηλαδή τις ευκαιρίες του γκολ και να καθαρίζει τα ματς στα δικά του καλά διαστήματα τότε μπορεί να επαναλάβει αυτό που πέτυχε πέρσι.
Για την ώρα  επαναλαμβάνει το ίδιο πράγμα και γι’ αυτό δεν βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας.
Στην συνέχεια απλά καταγράφουμε τις ευκαιρίες του Απόλλωνα κόντρα στον Ολυμπιακό για να καταλάβετε τι έκανε ο Απόλλωνας, ή τι δεν έκανε και άφησε δύο βαθμούς στο ΓΣΠ.
5′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Απόλλωνα. Η μπάλα έφτασε στον Νταμπό μέσα στην περιοχή, κινήθηκε ωραία, ελευθερώθηκε, έπιασε το σουτ για να πραγματοποίησε. εντυπωσιακή απόκρουση ο Μολ.
6′ Νέα ευκαιρία για τον Απόλλωνα. Το καλό σουτ του Καμπράλ έφυγε λίγο έξω.
13′ Ο Μολ βγήκε έγκαιρα και μάζεψε την μπάλα μπροστά από τον Βα που ήταν έτοιμος να σκοάρει.
18′ Κεφαλιά του Αρτυματά από κοντά, απέκρουσε δύσκολα ο Μολ.
20′ Τακουνάκι του Ντιγκινί, απέκρουσε δύσκολα ο Μολ σε κόρνερ.
27′ Ευκαιρία για τον Απόλλωνα. Γύρισμα του Ζράντι, προβολή του Ντιγκινί, απέκρουσε στην κλειστή του γωνιά ο Μολ.
37′
 Μεγάλη διπλή ευκαιρία για τον Απόλλωνα. Η κεφαλιά του Ντιγκινί σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Μολ και στην επιστροφή ο Αρτυματάς δεν μπορεί από κοντά να νικήσει τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού.
38′ Εξαιρετικό του Σαχάρ, η μπάλα είχε πορεία πος τα δίχτυα, αλλά κόντραρε και έφυγε κόρνερ.
67′ Καλό σουτ του Καμπράλ, σε ετοιμότητα ο Μολ μάζεψε την μπάλα.

Χρίστος Χρίστου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-1 ΑΠΟΛΛΩΝ: Του «έκλεψε» τον βαθμό στο 90+3! (ΦΩΤΟΣ-ΒΙΝΤΕΟ)

«Αντί 2-0, 3-0… τελείωσε ισοπαλία»

«Δεν έδωσε χέρι σε μπαλιά 100 μέτρων και το έδωσε σε φάση εξ’ επαφής»