Είναι πολλές οι στατιστικές κατηγορίες της Premier League, στις οποίες η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «φλερτάρει» με τις χαμηλότερες επιδόσεις της στη μετά-Φέργκιουσον εποχή! Ποια είναι η… αλήθεια των αριθμών;

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βλέπει τη σεζόν της στην Premier League να απειλείται με.. καταστροφή, με τον τελικό του FA Cup απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι να αποτελεί τη μοναδική σανίδα σωτηρίας, ακόμα κι αν η παρούσα εικόνα της ομάδας δεν εμπνέει αισιοδοξία.

Η φετινή σεζόν αποτελεί μια από τις χειρότερες των «Κόκκινων Διαβόλων», μετά την αξεπέραστη απώλεια του «θρύλου» Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, το 2013. Και υπάρχουν αρκετά στοιχεία, που υποστηρίζουν αυτήν την υπόθεση.

Συγκεκριμένα, η Γιουνάιτεντ, τρεις αγωνιστικές πριν από το φινάλε της Premier League, απειλείται με τη χαμηλότερη βαθμολογική συγκομιδή της σε αυτό το διάστημα (54 φέτος, 58 το 21-22),  και με το υψηλότερο παθητικό της στην άμυνα (55 γκολ, έναντι 57 το 2021-22).

Ταυτόχρονα, έχει ήδη υποστεί τις περισσότερες ήττες σε μια σεζόν (13), ενώ για λίγο ξεπέρασε το χαμηλότερο ενεργητικό της στην επίθεση (52 γκολ, έναντι 49 το 2015-16)!

Εικόνα

Εσείς τι λέτε; Είναι η φετινή σεζόν, η χειρότερη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Premier League, από το 2013 μέχρι και σήμερα;