Ο Χέουνγκ-Μιν Σον δεν έχει πετύχει γκολ στα τελευταία 8 ματς, γεγονός που έχει πυροδοτήσει ορισμένες αντιδράσεις στο Νησί και ο Αντόνιο Κόντε έσπευσε να υποστηρίξει τον ποδοσφαιριστή της Τότεναμ.
«Πιστεύω πως ο Σον δεν είναι χαρούμενος επειδή δεν σκοράρει. Είναι φυσιολογικό και μου αρέσει που θυμώνει λίγο με αυτή την κατάσταση, δείχνει πως θέλει να την αλλάξει», τόνισε ο Ιταλός τεχνικός.
Δεν είναι σίγουρο το αν θα ξεκινήσει απέναντι στη Λέστερ στον αγώνα του Σαββάτου. Προερχόμενος από μια εξαιρετική σεζόν και έχοντας μοιραστεί με τον Μοχάμεντ Σαλάχ το βραβείο του πρώτου σκόρερ για την περσινή Πρέμιερ Λιγκ, είναι αναμενόμενο οι απαιτήσεις στο σκοράρισμα να είναι υψηλές για τον Νοτιοκορεάτη επιθετικό.
Ο Ιταλός τεχνικός σημείωσε: «Ο Σον είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς. Μπορεί να συμβεί όμως αυτό όταν παίζεις τόσα ματς σε μια σεζόν και να έρθει σωματική και πνευματική κόπωση. Επαναλαμβάνω ότι δεν θα είναι ποτέ πρόβλημα για εμάς (σ.σ. ο Σον), εξάλλου είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες μας».