Η νίκη επί του Ολυμπιακού, η διαιτησία, ο τραυματισμός του Μορέιρα αλλά και το αν αισθάνθηκε μεγάλη πίεση μετά την ήττα από τον Άρη, απασχόλησαν στη συνέντευξη Τύπου του προπονητή του ΑΠΟΕΛ, Σωφρόνη Αυγουστή.

-Για το παιχνίδι τη νίκη: «Συγχαρητήρια στους παίκτες για τη δίκαιη και καθαρή νίκη. Έπρεπε να αντιδράσουμε μετά το αποτέλεσμα με τον Άρη. Στο πρώτο ημίχρονο μπορούσαμε και για άλλα γκολ. Κερδίσαμε μονομαχίες, παίξαμε κάθετα. Η αποβολή προκαλεί απορίες, είναι ξεκάθαρο ότι ο Γουΐλερ βρίσκει μπάλα. Θέλω να το ξαναδώ. Άλλαξε όλο το παιχνίδι η κόκκινη κάρτα. Την περασμένη βδομάδα η ομάδα δεν ήταν καλή, επικεντρωθήκαμε σε αυτό αλλά ο αντίπαλος θα μπορούσε στο 50’ να μείνει με δέκα παίκτες από το VAR.
Θα δουλέψουμε περισσότερο σ’ αυτές τις δύο βδομάδες. Κάποιοι ποδοσφαιριστές που δεν αγωνίστηκαν σήμερα θα βρουν τη φόρμα τους και τους περιμένουμε για το επόμενο παιχνίδι».

-Για τον τραυματισμό του Μορέιρα: «Είναι κρίμα, ο Μορέιρα ήταν ενεργός στο παιχνίδι, μας βοήθησε με την ταχύτητά του και στο ένας εναντίον ενός. Θα αξιολογήσουμε τον τραυματισμό του τις επόμενες μέρες, έχουμε τη διακοπή κι ελπίζω να τον έχουμε μαζί μας στο επόμενο παιχνίδι».

-Για το αν αισθάνθηκε μεγάλη πίεση μετά την ήττα από τον Άρη: «Η πίεση θα υπάρχει. Αν δεν θέλουμε αυτή τη δουλειά να μην την κάνουμε. Όσοι μπορούν. Σίγουρα θα κάνουμε λάθη, δεν είμαστε τέλειοι. Μπορεί να μην σου βγουν κάποια πράγματα. Με τον Άρη κάναμε μία αλλαγή στην 11άδα, ο Σαρφό μπήκε αντί του Σατσιά ενώ οι υπόλοιποι δέκα είχαν αγωνιστεί στη νίκη επί της Ανόρθωσης».

-Για Σαρφό: «Θα προσπαθήσουμε να ξαναφέρουμε τον Σαρφό στην κατάσταση που βρισκόταν κατά την περίοδο της διακοπής»