«Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός» λέει η γνωστή λαϊκή ρήση και αυτό το τόνιζαν συνεχώς στην Ανόρθωση πριν από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.
Το ζητούμενο ήταν η νίκη και τίποτε άλλο και από την στιγμή που ήρθε τότε μπορούν όλοι στο στρατόπεδο της «Κυρίας» να είναι ευχαριστημένοι.
Είναι δεδομένο ότι η Ανόρθωση πρέπει να βελτιωθεί αλλά αυτά τα συγκεκριμένα πράγματα στα οποία υπερτέρησε του Ολυμπιακού και κατάφερε να νικήσει πρέπει να τα κρατήσουν.
Σε καμιά περίπτωση η παρουσία της ομάδας δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας αλλά με την  αντίδραση που έφερε την ανατροπή, έδειξε ότι αυτό το σύνολο έχει χαρακτήρα.
Συν τοις άλλοις έχει και μια τεράστια προοπτική αν αναλογιστεί κανείς ότι έχει ο Μίλανιτς να βάλει ακόμα ποδοσφαιριστές.
Ο Γουαρίς έκανε ντεμπούτο αλλά δεν είναι ακόμα στο 100% της ετοιμότητας του. Το ίδιο ισχύει και για τον Σάμπο ο οποίος επίσης πήρε χρόνο συμμετοχής και τον περιμένουν να φτάσει σε καλύτερα επίπεδα ετοιμότητας για να γίνει βασικός.
Ο κόουτς έχει ακόμα να βάλει και τον Ράντονιτς που ήρθε για να γίνει ο βασικός επιθετικός, τον Χαρογιάν που ήρθε για να είναι βασικός στα στόπερ και τραυματίστηκε την τελευταία στιγμή, αλλά και τον ηγέτη της ομάδας Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο που θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στην 3η αγωνιστική.

Χρίστος Χρίστου