Ξεκινά σήμερα η β’ φάσης διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας του Απόλλωνα και άρχισαν να δημιουργούνται από το πρωί ουρές έξω από την μπουτίκ της ομάδας.

ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Η Β’ φάση θα διαρκέσει από τις 12 Ιουλίου μέχρι τις 18 Ιουλίου, κατά την οποία οι κάτοχοι εισιτήριων διαρκείας κατηγορίας BLUE, TEENS και JUNIOR CLUB της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022, θα έχουν τη δυνατότητα να ανανεώσουν το εισιτήριο διαρκείας τους, επιλέγοντας τη θέση τους. Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας των κατηγοριών BLUE, TEENS και JUNIOR CLUB θα γίνεται από το Apollon Official Store και διαδικτυακά στο https://tickets.apollon.com.cy.

Σημειώνεται ότι υπάρχει η δυνατότητα αναβάθμισης της κατηγορίας του εισιτηρίου διαρκείας σε VIP στην τιμή ανανέωσης.

Με δεδομένο ότι ο Απόλλωνας εισέρχεται σε νέο γήπεδο στο οποίο θα τηρηθεί αυστηρά η διαδικασία της ταξιθέτησης και για διευκόλυνση των οικογενειών, οι περσινοί κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας θα έχουν δικαίωμα αγοράς δύο επιπλέον εισιτηρίων (κατά την περίοδο της προτεραιότηταςαποκλειστικά και μόνο για τις κατηγορίες YOUTH, TEENS και JUNIOR CLUB) στην κανονική τιμή αγοράς με την προσκόμιση των απαραίτητων πιστοποιητικών (πολιτική ταυτότητα, πιστοποιητικό γέννησης, στρατιωτική ή φοιτητική ταυτότητα) / (Η συγκεκριμένη διαδικασία θα διεξάγεται MONO από το Apollon Official Store και όχι διαδικτυακά).

Λόγω της ενδεχόμενης καθυστέρησης παράδοσης του νέου γηπέδου Λεμεσού, τα εισιτήρια διαρκείας κατηγορίας BLUE, TEENS και JUNIOR CLUB θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν και στο Τσίρειο στάδιο.

Στους νέους κάτοχους εισιτηρίου διαρκείας κατηγορίας VIP και VIP YOUTH θα τους δίνεται ψηφιακό εισιτήριο διαρκείας το οποίο θα χρησιμοποιούν για την δωρεάν είσοδό τους στο Τσίρειο και για τη θέση τους σε κεντρικό σημείο του κάτω διαζώματος.