Στην ΑΕΛ το νέο διοικητικό συμβούλιο έχει αρχίσει τις διεργασίες με εντατικούς ρυθμούς για να μπορέσει να φέρει σε πέρας την αποστολή που του έχει ανατεθεί.

Πρώτο μέλημα για την ποδοσφαιρική ομάδα είναι να μπορέσει να προσλάβει Τεχνικό Διευθυντή, έτσι ώστε να ξεκινήσει και επίσημα ο προγραμματισμός για την νέα χρονιά. Στον Τεχνικό Διευθυντή θα ανατεθεί και η απόφαση για τον προπονητή της ομάδας.

Τα δεδομένα στο κομμάτι αυτό λένε ότι υπάρχει η επιθυμία από πλευράς Αλέξη Γαρπόζη για να συνεχιστεί η συνεργασία, οπόταν με την πρόσληψη του Τεχνικού Διευθυντή θα διαφανεί αν υπάρχει ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας των δύο πλευρών.
Ότι άλλο λεχθεί τώρα θα είναι παρακινδυνευμένη πρόβλεψη για το τι θα γίνει.

Η νέα διοίκηση έβαλε στόχο να νοικοκυρέψει αρκετά πράγματα σε όλα τα επίπεδα και οι αλλαγές θα αγγίξουν όλο σχεδόν το οικοδόμημα της ομάδα, από τις ακαδημίες μέχρι την πρώτη ομάδα. Ήδη προγραμματίζεται η επιστροφή του Πάμπου Συμεού ως διευθυντή των ακαδημιών της ομάδας ενώ οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι επιστρέφει και ο Μάριος Ζαχαρίου, ο οποίος ήταν για μια οκταετία σε διάφορες θέσεις στην ομάδα. Μένει φυσικά να υπάρξουν και οι επίσημες ανακοινώσεις από το ΔΣ του σωματείου.

Μιχαήλ Αριστείδου