Στη τέταρτη σεζόν της, στη μεγάλη κατηγορία της Ισπανίας, η Τζιρόνα έχει εξασφαλίσει έξοδο στην Ευρώπη, για πρώτη φορά στην ιστορία της, και, μάλιστα, βρίσκεται πολύ κοντά στο να παίξει Champions League τη νέα αγωνιστική περίοδο. Στα Κανάρια Νησιά, η ομάδα του Μίτσελ υποχρέωσε τη Λας Πάλμας σε έκτη διαδοχική ήττα, με το τελικό 2-0, και σκαρφάλωσε στη δεύτερη θέση, προσπερνώντας την Μπαρτσελόνα.

Πριν συμπληρωθεί μισή ώρα αγώνα, Λας Πάλμας και Τζιρόνα ειχαν από ένα χαμένο πέναλτι. Στο 8ο λεπτό, ο Σάντρο Ραμίρες βρέθηκε απέναντι από τον γκολκίπερ Γκαζανίγκα, με τον τερματοφύλακα της Τζιρόνα να νικάει τον 28χρονο φορ. Στο 26′, ήταν η σειρά των φιλοξενούμενων να χάσουν πέναλτι, με τον Ντόβμπικ να μην μπορεί να νικήσει τον γκολκίπερ Βαγές. Η μόνη διαφορά είναι ότι, στην περίπτωση του πέναλτι της Τζιρόνα, ο Νταβίντ Λόπες πήρε το ριμπάουντ και άνοιξε το σκορ.
Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο στη συνέχεια μέχρι το 57′ και το τρίτο πέναλτι του αγώνα. Αυτήν τη φορά ο Ντόβμπικ αναδείχθηκε νικητής και με το 2-0 έδωσε απόσταση ασφαλείας στην ομάδα του Μίτσελ. Ένα δοκάρι του Αλμπέρτο Μολέιρο στο τέλος θα μπορούσε να είχε αλλάξει τα δεδομένα, όμως η Ζιρόνα κράτησε τη νίκη.

ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ: Βαγές, Σουάρες (63′ Μουνίρ Ελ Χαντάντι), Κόκο, Μαρμόλ, Σινκγκράβεν (63′ Σέρχι Καρντόνα), Μάρβιν, Μουνιόθ (81′ Ραμίρες), Περόνε (78′ Γκονζάλες), Ροντρίγκες, Μολέιρο, Σάντρο Ραμίρες (63′ Μαρκ Καρντόνα)

ΤΖΙΡΟΝΑ: Γκαζανίγκα, Έρικ Γκαρθία, Νταβίντ Λόπες, Μπλιντ, Γκουτιέρες, Χερέρα (89′ Μαρτίνεθ), Αλέις Γκαρθία, Μαρτίν (89′ Σολίς), Κόουτο (70′ Τσιγκάνκοφ), Σάβιο (80′ Τόρε), Ντόβμπικ (70′ Πόρτου)