Στις καθυστερήσεις ξύπνησα Λέτσε και Μόντσα, οι οποίες ήρθαν ισόπαλες 1-1 και πήραν από έναν βαθμό. Στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη η Λέτσε.

Πολύ κακό παιχνίδι στο πρώτο μέρος, με τις δύο ομάδος να μην απειλούν και να έχουν ελάχιστες αξιόλογες ενέργειες μπροστά από τα δυο καρέ. Η μια και μοναδική μεγάλη φάση ανήκε στη Λέτσε και ήρθε στο 45ο λεπτό, όταν ο Ουντέν σούταρε στα σώματα από το πέναλτι.

Στο 50ο λεπτό ο Πεσίνα έκανε το γύρισμα και ο Κρστόβιτς αστόχησε για λίγο με προβολή και στο 90+2′ μετά από βολέ του Φαλκόνε, ο Ντ’Αμπρόζιο πήρε την κεφαλιά και ο Κρστόβιτς με όμορφο σουτ λίγο έξω από την περιοχή έγραψε το 1-0.

Κι όμως το ματς δεν τελείωσε εκεί καθώς στο 90+4′ ο Βενούτι έκανε χέρι στην περιοχή της Λέτσε, ο ρέφερι έδωσε το πέναλτι και ο Πεσίνα έγραψε το 1-1 από τα 11 μέτρα.

ΛΕΤΣΕ: Φαλκόνε, Μπασιρότο, Γκεντρί (82’ Βενούτι), Πόνγκρατσιτς, Γκάλο, Ντόργκου (68’ Άλμκβιστ), Μπλιν, Ραφιά (61’ Γκονθάλεθ), Ουντέν (82’ Πιερότι), Κρστόβιτσ, Πίκολι (60’ Σανσόνε)

ΜΟΝΤΣΑ: Ντι Γκρεγκόριο, Πάμπλο Μαρί, Ίτσο (81’ Ντ’Αμπρόζιο), Κυριακόπουλος, Μπιριντέλι, Άκπα Άκπρο (69’ Γκαλιαρντίνι), Πεσίνα, Μποντό, Καρμπόνι (59’ Κολπάνι), Τζέρμπιν (68’ Μαλντίνι), Κολόμπο