Για το φιλικό με το ΑΠΟΕΛ και τον αγώνα με τη Μίντζιλαντ μίλησε στον Super Sport FM 104.0 ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου.

Για το ματς με το ΑΠΟΕΛ: «Τα φιλικά είναι για να βλέπεις την πρόοδο. Κακά τα ψέματα έμειναν λίγες ημέρες μέχρι το παιχνίδι με την Μίντζιλαντ. Τώρα, αν ήθελε να κρύψει ο προπονητής μας κάποια πράγματα από τους Δανούς, είναι κάτι που μπορεί να συμβεί σε ένα φιλικό παιχνίδι».

Για τις δηλώσεις του Όλτρα: «Ο προπονητής μας εξέφρασε την ικανοποίηση για το επίπεδο που βρίσκονται οι παίκτες μας. Ήταν το τέταρτο φιλικό, δυνατό όπως και όλα τα προηγούμενα. Είναι κάτι που θέλαμε να κάνουμε για να ανέβει το επίπεδο του μονταρίσματος. Έβγαλε την ικανοποίησή του ο προπονητής, όμως ξέρει και ο ίδιος πως υπάρχουν πολλά περιθώρια».

Αν θα γίνουν κι άλλες κινήσεις: «Ο αρχικός μεταγραφικός σχεδιασμός ολοκληρώθηκε. Οι θέσεις που καλύψαμε με τον Μπρούνα Γκάμα και τον Ράφα Λόπες, ήταν οι τελευταίες. Καλύψαμε τα ανοιχτά μέτωπα σε μικρό χρονικό διάστημα και οι ποδοσφαιριστές μας έκαναν το βασικό στάδιο ή το μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας. Δεν μείναμε τελευταία στιγμή».

Για το παιχνίδι με την Μίντζιλαντ: «Αναχωρούμε το βράδυ του Σαββάτου για τη Δανία. Θα ενημερώσουμε για το πλήρες πρόγραμμα. Το παιχνίδι της Τρίτης το χαρακτηρίζουμε το παιχνίδι της πρόκλησης. Το ζητούμενο για εμάς είναι να πάμε στη Δανία, να παίξουμε το παιχνίδι και αν είναι δυνατό να διεκδικήσουμε την πρόκριση στην έδρα μας, όσο δύσκολο και αν ακούγεται. Το πιο σημαντικό είναι να φέρουμε την πρόκριση στη Λάρνακα. Αυτός είναι ο στόχος μας».