Μετά τη νίκη-παραμονή, ο προπονητής της Δόξας Νίκος Ανδρονίκου δήλωσε τα ακόλουθα:
«Για όσους είδαν τον αγώνα, η καλύτερη ομάδα ήταν η Δόξα. Τελικό σκορ 2-1 αλλά κάναμε από μόνοι μας τα εύκολα δύσκολα. Χάσαμε δύο πέναλτι, ακυρώθηκε ένα γκολ το οποίο σωστά μας ακύρωσαν. Με το
VAR πολύ δύσκολα γίνεται λάθος και στηρίζω τους διαιτητές. Ήταν σημαντική νίκη γιατί τελείωσε η υπόθεση παραμονή. Αν δεν νικούσαμε θα είχαμε καρδιοχτύπια στα δύο τελευταία ματς. Να δώσω τα συγχαρητήρια μου στον Εθνικό για την επιτυχία να προκριθεί στον τελικό και εύχομαι τα καλύτερα. Είμαστε υποχρεωμένοι να παίξουμε στους δύο τελευταίους αγώνες και να δούμε και κάποια παιδιά που είχαν ελάχιστη συμμετοχή».
Συνεχίζετε κανονικά και τη νέα χρονιά; «Είναι γνωστό αυτό, ότι το συμβόλαιο μου είναι και για τη νέα χρονιά και θα είμαστε μαζί».
Για το γεγονός ότι η Δόξα τη νέα χρονιά θα παίξει στο δικό της γήπεδο και για τους στόχους: «Ήμουν ο τελευταίος προπονητής της Δόξας τότε όταν έφυγε από το γήπεδο της. Θεωρώ επιτυχία για την ομάδα που θα παίξει στον δικό της χώρο. Οι Κατωκοπίτες μένουν εκεί κοντά στην περιοχή και θα έχει η ομάδα μεγαλύτερη υποστήριξη. Ακούμε πολλά για τη νέα χρονιά από ομάδες που θα κάνουν μεγάλους προϋπολογισμούς και θα είναι δύσκολα τα πράγματα. Η Δόξα είναι ομάδα α’ κατηγορίας και θα προσπαθήσουμε και με την συνδρομή του προέδρου Κώστα Χριστοδούλου».