Μετράνε αντίστροφα πλέον στην Ομόνοια, για τον μεγάλο τελικό κυπέλλου της ερχόμενης Τετάρτης (25/5) με τον Εθνικό στο ΓΣΠ και επικεντρώνονται σε αυτό το παιγνίδι, αφού έχουν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα.
Για την Ομόνοια είναι τεράστιας σημασίας αυτός ο τελικός και πλέον το κίνητρο γίνεται μεγαλύτερο, με την έννοια ότι η ομάδα που θα κατακτήσει το τρόπαιο, δεν θα εξασφαλίσει απλά ευρωπαϊκό εισιτήριο, αλλά θα έχει και εξασφαλισμένη θέση στους Ομίλους, τουλάχιστον του Κόνφερενς Λιγκ! Έχει μεγάλη σημασία να το πετύχει αυτό το «τριφύλλι» για τρίτη σερί σεζόν, ώστε να βελτιώσει την βαθμολογία της στην ΟΥΕΦΑ, για να μπορεί τα επόμενα χρόνια, να έχει καλύτερες κληρώσεις!
Όσον αφορά τα αγωνιστικά δεδομένα και σύμφωνα με τα λεγόμενά του Νιλ Λένον (μίλησε μετά το παιγνίδι με τον Ολυμπιακό), Μάταβζ και Λέζιακς αναμένεται να είναι διαθέσιμοι. Για τον Σλοβένο επιθετικό δεν έγινε κάποια αναφορά, όταν ρωτήθηκε για τους τραυματίες, οπότε δεν βρίσκεται στο ιατρικό δελτίο και είναι πιθανό να επιστρέψει στην ενδεκάδα!
Σε σχέση με τον Τσέχο μπακ, θα δοκιμάσει να προπονηθεί αύριο Κυριακή με την ομάδα και αν τα καταφέρει, θα είναι στην αποστολή. Για την ενδεκάδα είναι θέμα ετοιμότητας κι αυτό θα το κρίνει ο τεχνικός της Ομόνοιας