Με δάκρυα ολοκλήρωσε τη συνέντευξη Τύπου του τελικού ο Γιάννης Κούσουλος! Ο Κύπριος ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας μιλώντας για την κατάστασή του και τα όσα πέρασε τη φετινή σεζόν, ξέσπασε σε δάκρυα.
«Βρίσκομαι σε πολύ καλό δρόμο, θα είμαι έτοιμος στην προετοιμασία» και στη συνέχεια είπε δακρυσμένος: «Δυστυχώς ήταν μια κακή χρονιά για μένα»! Στη συνέχεια, αφού ολοκληρώθηκε η διάσκεψη κι ενώ ο Κούσουλος ήταν δακρυσμένος, πήρε από μόνος του το μικρόφωνο ο Λένον και τοποθετήθηκε για τον ποδοσφαιριστή, δείχνοντας τη συμπαράστασή του: «Είναι εξαιρετικός χαρακτήρας. Μακάρι να τον είχαμε αύριο. Με τη νέα σεζόν θα είναι δυνατός κοντά μας και θα παίξει μεγάλο ρόλο».

Για τον τελικό, είπε: «Με μεγάλη χαρά βρισκόμαστε στον τελικό. Δεν ήταν και η καλύτερη χρονιά για μας στο πρωτάθλημα. Είμαστε 100% έτοιμοι, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να κατακτήσουμε ένα ακόμη τρόπαιο για να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας».

Για το τι άλλαξε ο Λένον: «Προσπάθησε να αλλάξει τη ψυχολογία της ομάδας και στη συνέχεια τη φιλοσοφία του. Όσο περνάει ο χρόνος είμαστε καλύτεροι».