Η ανακοίνωση του Κιλιάν Εμπαπέ στην Ρεάλ Μαδρίτης δεν απέχει πολύ, ωστόσο έχει προκύψει ένα ιδιαίτερο θέμα αναφορικά με την συμμετοχή του παίκτη στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.
Ο Γάλλος αστέρας έδειχνε πρόθυμος να αγωνιστεί με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, όμως φαίνεται πως η Βασίλισσα θέτει βέτο σε μία τέτοια κίνηση και η ίδια δεν εμφανίζεται πολύ διαλλακτική.
Ο λόγος που οι διοίκηση των «Λος Μπλάνκος» φέρεται να έχει πάρει αυτή την απόφαση είναι πως μία τέτοια συμμετοχή θα προκαλούσε επιπλέον καταπόνηση του Εμπαπέ. Σε ένα τέτοιο σενάριο θα ήταν απαραίτητη η ξεκούραση του επιθετικού προκειμένου να αποφευχθούν πιθανοί τραυματισμοί, κάτι το οποίο θα σήμαινε πως δεν θα ακολουθούσε σημαντικό μέρος της καλοκαιρινής προετοιμασίας της Ρεάλ.
Βέβαια, οι Μαδριλένοι έχουν κάθε δικαίωμα να απαγορέψουν στον Εμπαπέ να συμμετέχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες διότι σε αντίθεση με το Παγκόσμιο Κύπελλο ή το Euro, η εν λόγω διοργάνωση δεν προβλέπεται από το ετήσιο πρόγραμμα της UEFA Και της FIFA, επομένως ο Γάλλος επιθετικός δεν θα μπορέσει μονομερώς να αψηφήσει την στάση της ισπανικής ομάδας εφόσον το θελήσει.