Ο προπονητής της Ομόνοαις, Νιλ Λένον, δήλωσε:
«Είμαστε πολύ περήφανοι που βρισκόμαστε στον τελικό. Είναι μεγάλη επιτυχία για την ομάδα. Καταφέραμε να ξεπεράσουμε τα δύσκολα εμπόδια όπως η ΑΕΛ και η Ανόρθωση. Αναλύσαμε τον Εθνικό στα παιχνίδια με την ΑΕΚ και με άλλα. Θα δώσουμε τα πάντα για το τρόπαιο. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας χωρίς να παρασυρθούμε από την ατμόσφαιρα».
Για το αν υπάρχει πίεση: «Δεν θα έλεγα ότι υπάρχει πίεση. Η ομάδα είναι καλά. Σίγουρα είναι διαφορετικό παιχνίδι. Παίζουμε εξαιρετικά, είμαι ικανοποιημένος με την κατάσταση που βρισκόμαστε. Ήταν μια δύσκολη σεζόν αλλά έχουμε την ευκαιρία να δώσουμε κάτι πίσω στον κόσμο. Δεν έχω ψευδαισθήσεις, γνωρίζω τι να περιμένω από το παιχνίδι. Δεν πρέπει να είμαστε πολύ συναισθηματικοί, πρέπει να ελέγξουμε τα συναισθήματά μας».
Για Λέζιακς: «Έχει καλές πιθανότητες, θα δούμε στην προπόνηση και θα αποφασίσουμε».
Για το ότι η Ομόνοια θεωρείται το φαβορί: «Όλοι λένε ότι είμαστε το φαβορί, αλλά δεν το βλέπω έτσι. Περισσότερο ρόλο παίζει ποιος θα μπορέσει να προσαρμοστεί καλύτερα στις συνθήκες στον τελικό. Έχω εμπειρίες από τελικούς και θα προσπαθήσω να το περάσω στους παίκτες μου. Είμαστε έτοιμοι».