Οπαδοί της Μπαρτσελόνα εξέφρασαν την αποδοκιμασία τους προς τη διοίκηση για το γεγονός πως 30.000 οπαδοί της Άιντραχτ έκαναν… κατάληψη στο Καμπ Νόου στο ματς με την Άιντραχτ, κάνοντας συγκέντρωση διαμαρτυρίας πριν το ματς με την Κάντιθ.
Έχουν περάσει αρκετά 24ωρα από τον αποκλεισμό της Μπαρτσελόνα στα προημιτελικά του Europa League όμως ουδείς φίλος της έχει ξεχάσει το συγκεκριμένο παιχνίδι. Όχι τόσο για την ήττα με 3-2 από την Άιντραχτ, με τους Γερμανούς να είναι άλλωστε καλύτερη ομάδα στο χορτάρι και να παίρνει δίκαια το εισιτήριο για τα ημιτελικά του θεσμού, αλλά για την εικόνα στις εξέδρες.
Συγκεκριμένα, για το γεγονός πως με την ανοχή της διοίκησης των Καταλανών, πάνω από 30.000 φανς της Άιντραχτ πήραν θέση στις εξέδρες του Καμπ Νόου και μετέτρεψαν το παιχνίδι σε… εκτός έδρας για το σύνολο του Τσάβι (όπως το παραδέχτηκε ο ίδιος) και ενώ μόνο 5.000 ήταν τα επίσημα εισιτήρια που είχαν πάρει οι φίλοι των αετών.
Ο Τζουάν Λαπόρτα έκανε λόγο για ντροπή αναφερόμενος στο πρωτόφαντο αυτό γεγονός, με τους φίλους της Μπαρτσελόνα να είναι όμως εξοργισμένοι με τη στάση της διοίκησης και να στέλνουν ξεκάθαρο μήνυμα πριν το ματς πρωταθλήματος το βράδυ της Δευτέρας με την Κάντιθ, πραγματοποιώντας συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Καμπ Νόου.
«Μπαρτσελόνα ναι, Λαπόρτα όχι», ήταν ένα από τα συνθήματα που δονούσαν την ατμόσφαιρα, δείγμα της απογοήτευσης των φίλων των μπλαουγκράνα προς τον διοικητικό ηγέτη της ομάδας τους για το… φιάσκο με τα εισιτήρια στο ματς με την Άιντραχτ.