Η ιατρική διάγνωση για το Γεωργιανό έκανε λόγο για αποχή του από 4-6 βδομάδες και μάλιστα ήταν θέμα αν θα προλάβαινε τις τελευταίες δύο αγωνιστικές με Ανόρθωση και Πάφος FC.
Τα σημερινά δεδομένα, θέλουν τον Κβιλιτάια να είναι σε θέση να επιστρέψει στις τέσσερις βδομάδες.
Τραυματίστηκε στις 2 Απριλίου στη διάρκεια του αγώνα πρωταθλήματος με την Ανόρθωση και έγινε αλλαγή στο 19’ και στη συνέχεια απουσίασε στο κύπελλο με την Ανόρθωση και στο πρωτάθλημα με την Πάφος FC και τον Άρη.
Αισθάνεται όμως καλύτερα μέρα με τη μέρα και έχει διανύσει πρόγραμμα αποκατάστασης στο γυμναστήριο. Σύμφωνα με την κατάσταση του, από βδομάδας θα μπει στο γήπεδο για να αρχίσει τρέξιμο και αν νιώσει έτοιμος, τότε το επόμενο βήμα, είναι να μπει με την ομάδα για φουλ προπόνηση.
Έχει κάποιες πιθανότητες να προλάβει ακόμα και τον αγώνα της 1ης Μαΐου με την ΑΕΚ στο ΓΣΠ, έστω και να είναι στον πάγκο.
ο ίδιος πάντως, προβλέπει ότι θα είναι στη διάθεση του προπονητή στον επόμενο αγώνα, αλλά τα πάντα θα καθορίσει η αντίδραση του, όταν μπει στο γήπεδο για να ανεβάσει ρυθμούς προπόνησης.
Αναφορικά με τους παίκτες που έφυγαν με προβλήματα από τον αγώνα με τον Άρη, δεν υπάρχει κανένα σοβαρό θέμα ούτε με το Ζοάο Πέδρο, ούτε με το Δημήτρη Θεοδώρου.