Γάντι ήρθε η διακοπή στον Απόλλωνα καθώς τους δίνεται χρόνος για να καθαρίσει το μυαλό και ουσιαστικά να καταλάβουν τι έχει γίνει τους τελευταίους δυόμιση μήνες και να το διορθώσουν.
Κάποιοι είπαν ότι ο Απόλλωνας ετοιμάζεται για την… αυτοκτονία του αιώνα, κάποιοι άλλοι ότι είχε το πρωτάθλημα στην τροπαιοθήκη του και το έβγαλε για να το δωρίσει.
Όλα αυτά σαφώς και επηρεάζουν τους ποδοσφαιριστές αλλά την ίδια στιγμή θα πρέπει να βρουν τον τρόπο να το… γυρίσουν το πράγμα και όλα αυτά αντί να τους πάρουν από κάτω να τους πεισμώσουν.
Το ψυχολογικό κομμάτι είναι το σημερινό την δεδομένη στιγμή καθώς αν καταφέρουν να διώξουν από πάνω τους αυτό το βάρος που έχει δημιουργηθεί, στο αγωνιστικό θα το βρουν.
Θα το βρουν γιατί δεν γίνεται από την μία μέρα στην άλλη να ξέχασαν την μπάλα που ξέρουν. Δεν γίνεται η ομάδα που έκανε το μεγαλύτερο φετινό νικηφόρο σερί να μην μπορεί να… σταυρώσει νίκη. Δεν γίνεται η ομάδα που έκανε και 25 τελικές σε παιχνίδι να μην έχει τελική στον στόχο.
Και ας μην ξεχνάμε ότι με όλα αυτά α συμβαίνουν, η ομάδα εξακολουθεί να είναι στην κορυφή της βαθμολογίας πέντε παιχνίδια πριν από το φινάλε, όλα εξακολουθούν να είναι στα δικά της πόδια και η διακοπή είναι μια ευκαιρία να βρει τον εαυτό της.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, μετά την αποθεραπεία της Κυριακή, οι ποδοσφαιριστές πραγματοποιήσαν την πρώτη γεμάτη προπόνηση μετά το παιχνίδι και την ήττα από την Πάφος FC.
Ο μοναδικός πέραν από τους μόνιμα τραυματίες Κατελάρη, Ζράντι και Μαλεκκίδη που δεν ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα ήταν ο Ονγκεντά ο οποίος ουσιαστικά θα διανύσει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ντέρμπι με την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Χρίστος Χρίστου