Πολλά είναι τα προβλήματα που έχει αντιμετωπίσει ο Γιώργος Βόβορας στο ντεμπούτο του με τον Παναθηναϊκό κόντρα στο Λαύριο, αφού εκτός θα είναι οι Νεμάνια Νέντοβιτς, Γιώργος Παπαγιάννης και Στέφαν Γιόβιτς, ενώ αμφίβολοι είναι οι Χάουαρντ Σαντ Ρος και Ντάριλ Μέικον.
Πολλοί και σημαντικοί είναι οι «πονοκέφαλοι» για τον Έλληνα τεχνικό ενόψει της αναμέτρησης απέναντι στο Λαύριο την Κυριακή (17/4), αφού ο Νέντοβιτς έχει θλάση στην γάμπα, ο Παπαγιάννης θλάση στον τετρακέφαλο του αριστερού ποδιού και ο Γιόβιτς υπέστη θλάση δεξιού υποκνημιδίου, με την επιστροφή που όπως όλα δείχνουν να παίρνει νέα παράταση.
Αμφίβολοι ωστόσο είναι και οι Σαντ Ρος, που έχει ελαφρύ διάστρεμμα και Μέικον, που ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα στον λαγονοψοΐτη, με την παρουσία τους κόντρα στο Λαύριο να κρίνεται την τελευταία στιγμή.
Όπως γίνεται αντιληπτό, μόνο εύκολη υπόθεση δεν θα είναι το ντεμπούτο του Βόβορα στη δεύτερη θητεία του ως head coach στο «τριφύλλι», που μετράει ήδη τρεις απουσίες βασικών στελεχών του, ενώ υπάρχει κίνδυνος να αυξηθούν σε πέντε, με τους «πράσινους» να έχουν σοβαρό πρόβλημα στα γκαρντ.