Όχι μόνο έχουν εντατικοποιηθεί οι διεργασίες, αλλά πλέον μπαίνουν στο… ψητό στην Ομόνοια σε σχέση με το νέο προπονητή. Έχει οριστικοποιηθεί η μικρή λίστα με 3-4 προπονητές οι οποίοι με σειρά προτεραιότητας, κρίνονται ως κατάλληλοι για να έρθουν να αναλάβουν το «τριφύλλι», εφόσον τηρούν όλες τις προϋποθέσεις που έχουν τεθεί.
Πολλές είναι οι παράμετροι που θα προσμετρηθούν σε αυτή την απόφαση, με κυριότερη όμως αυτή που θέλει την διοίκηση και τον κ. Παπασταύρου, να επιλέγουν προπονητή, ο οποιος θα συνεχίσει να δουλεύει πάνω στο ίδιο πλάνο και με την ίδια φιλοσοφία πάνω στην οποία βασίστηκε και το έργο του Χένινγκ Μπεργκ.
Αν και δεν υπάρχουν… περιορισμοί, εντούτοις είναι πολύ πιθανό να προτιμηθεί προπονητής που δεν έχει εργαστεί παλαιότερα στην Κύπρο, με αρκετά άτομα από το υφιστάμενο τεχνικό τιμ, να διατηρούν τις θέσεις τους, αν συγκατανεύσει φυσικά σε αυτό και ο νέος κόουτς (όπως έγινε και με τον κ. Μπεργκ).
Μέσα στο Σαββατοκύριακο, θα γίνουν κατ’ ιδίαν επαφές μαζί τους, για να ξεκαθαρίσει το σκηνικό. Μέχρι τη Δευτέρα ενδέχεται να υπάρχει κατάληξη στο όλο θέμα, γι’ αυτό και υπάρχει μεγάλη ανυπομονησία και αγωνία για το νέο τεχνικό ηγέτη της Ομόνοιας.