Πολύ κοντά στην ετοιμασία της λεγόμενης short list βρίσκεται η επιτροπή που ανέλαβε την ευθύνη να βρει προπονητή στην Ομόνοια.
Ο λόγος για τους Σίμο Ταραπουλούζη και Νίκο Χαραλαμπίδη, οι οποίοι σε συνεργασία με τον πρόεδρο Παπασταύρου ( βλέπε ενημερωτικού χαρακτήρα) φαίνεται να είναι στη σωστή κατεύθυνση για να καταλήξουν στο διάδοχο του Χένινγκ Μπεργκ.
Το σενάριο αυτή την στιγμή, θέλει την Ομόνοια να συζητά με 3-4 ονόματα προπονητών και εντός των επόμενων ημερών θα ακολουθήσουν οι προσωπικές συνεντεύξεις, που θα είναι και το κλειδί για την οριστική απόφαση.
Όπως γράψαμε ξανά, με τον ίδιο τρόπο είχε επιλεγεί ο Χένινγκ Μπεργκ, ο οποίος έκανε πολύ καλή εντύπωση, στην προσωπική συνέντευξη και αποφασίστηκε η πρόσληψη του.
Κάτι πολύ σημαντικό, για την επόμενη μέρα στο «Ηλίας Πούλλος», είναι η απόφαση, όπως ο νέος προπονητής, να συνεργαστεί με ένα επιτελείο που θα επιλέξει η Ομόνοια, κάτι που επίσης έγινε τότε με τον Μπεργκ, ο οποίος έφερε μόνο τον Σοκολόφσκι και συνεργάστηκε με άτομα που επέλεξαν οι «πράσινοι».
Όπως έχουμε ενημερωθεί, δεν υπάρχει αυτή την στιγμή, ασφυκτικό χρονοδιάγραμμα για την ανακοίνωση του νέου κόουτς.
Ο στόχος παραμένει όπως αναλάβει την ομάδα εν όψει κυπέλλου και επίσης θα είναι ο προπονητής και για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν.
Σε ότι αφορά τα ονόματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, κανένας από την επίσημη Ομόνοια δεν επιθυμεί να επιβεβαιώσει ή και να διαψεύσει κάτι, πλην του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, η περίπτωση του οποίου δεν απασχολεί.