Η Ομόνοια κρατούσε τη νίκη μέχρι και το δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων αλλά ο Σάσι είχε αντίθεση άποψη. Ο Τυνήσιος με σουτ εντός περιοχής στο 90+2’ διαμόρφωσε το τελικό 2-2 και χάρισε τον σημαντικό έναν βαθμό στην ομάδα της Κατωκοπιάς.
Η Ομόνοια κατάφερε να ανοίξει το σκορ με το… καλημέρα του β’ ημιχρόνου. Ο Αντενόν ανέτρεψε τον Κακουλλή στο 47ο λεπτό, ο διαιτητής Δημήτρης Κουμή υπέδειξε πέναλτι και ο Κακουλλής το μετέτρεψε σε γκολ στο 49’.
Η Δόξα κατάφερε να ισοφαρίσει στο 72ο λεπτό με ωραίο πλασέ στην κίνηση από τον Σαντίκ αλλά οι πανηγυρισμοί δεν κράτησαν για πολύ. Πέντε λεπτά αργότερα ο Μάταβς άνοιξε λογαριασμό με την φανέλα της Ομόνοιας. Ο Λοβέρα έχασε μεγάλη ευκαιρία, ο Μάταβς ακολούθησε την φάση και με πλασέ έκανε το 2-1.
Την τελευταία λέξη την είπε ο Σάσι ο οποίος στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων διαμόρφωσε το τελικό 2-2… και δεν επέτρεψε στον Νιλ Λένον (ο οποίος ομολογουμένως έζησε έντονα το παιχνίδι) να κάνει ντεμπούτο με νίκη.

ΟΜΟΝΟΙΑ (Ν.Λένον):  Ουζόχο, Κίκο, Ψάλτης, Παναγιώτου, Λανγκ, Xαραλάμπους, Ασημένος (46′ Παπουλής), Μπασιρού (59′ Σέχου) (65′ Χρίστου), Λοβέρα, Ζαχαρίου (86′ Σάββα), Κακουλλής (65′ Μάταβς).
Στον πάγκο: Παναγή, Κυριακίδης,  Λαός, Ευαγγέλου, Χούμποτσαν

ΔΟΞΑ (Η.Χαραλάμπους): Σισκόφσκι, Κυριάκου (82′ Ντρολέ), Αντενόν, Κέρλα, Κοβάσεβιτς, Μπένι (76′ Τραϊτσέφσκι), Ασαμόα, Οικονομίδης (57′ Σάσι), Εμπραλίτζε, Μέσκα (57′ Τιτζανί), Σαντίκ.
Στον πάγκο: Πρινιωτάκης, Σάιθ,  Αντάμοβιτς,  Φασουλιώτης  Στυλιανού, Καραμανώλης, Ποντικός, 

ΣΚΟΡΕΡ: 49′ Κακουλλής (π.), 77′ Μάταβς/72′ Σαντίκ, 90+2′ Σάσι
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ασαμόα, Κοβάσεβιτς
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: 1775
Διαιτητής: Κουμή Δημήτρης
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Λαζάρου Ιωάννης
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Μαρίνου Μιχάλης
4ος Διαιτητής: Αναστάση Αναστάσης
VAR: Χριστοφόρου Μάριος
AVAR: Τζιωρτζής Όμηρος
Παρατηρητής: Καπιτανής Κώστας


Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

Έναρξη αγώνα…
3′
Καλή προϋπόθεση για την Ομόνοια, ο Κακουλλής δεν έκανε καλό κοντρόλ και η μπάλα έφυγε έξω.
8′ Μεγάλη ευκαιρία για την Δόξα. Ο Σαντίκ κατέβασε με το στήθος στον Ασαμόα ο οποίος με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα έξω.
*Περίπου 1500 φίλαθλοι βρίσκονται στις κερκίδες του ΓΣΠ.
19′
Ευκαιρία για την Δόξα. Κεφαλιά του Αντενόν, τακουνάκι του Κέρλα από κοντά αλλά η μπάλα κατέληξε στα χέρια του Ουζόχο.
25′ Ευκαιρία για την Ομόνοια. Μετά από μπαλιά του Κίκο από αριστερά, ο Κακουλλής κατέβασε ωραία την μπάλα αλλά δεν κατάφερε να νικήσει τον Σισκόφσκι.
29′ Κεφαλιά του Σαντίκ έξω.
33′ Σουτ του Εμπραλίτζε, η μπάλα έφυγε έξω.
37′ Μεγάλη ευκαιρία για την Δόξα. Ο Μέσκα έφυγε μόνος πίσω από την άμυνα της Ομόνοιας αλλά δεν κατάφερε να νικήσει τον Ουζόχο.
Τέλος α’ ημιχρόνου
Έναρξη β’ ημιχρόνου
46′
Αλλαγή για την Ομόνοια. Στην θέση του Ασημένου πέρασε ο Παπουλής.
47′ Ο διαιτητής σφύριξε πέναλτι για την Ομόνοια σε μαρκάρισμα του Αντενόν στον Κακουλλή. Μετά από αξιολόγηση, το VAR επιβεβαίωσε την απόφαση του Δημήτρη Κουμή.
49′ ΓΚΟΛ. 1-0. ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΣΚΟΡ Η ΟΜΟΝΟΙΑ. Ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι ο Κακουλλής ο οποίος έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνιά της εστίας και τον Σισκόφσκι στην αριστερή.
57′ Διπλή αλλαγή για την Δόξα. Στις θέσεις των Οικονομίδη και Μέσκα πέρασαν Σάσι και Τιτζανί.
59′ Αλλαγή για την Ομόνοια. Στην θέση του Μπασιρού πέρασε ο Σέχου.
60′ Καλό σουτ του Μπένι, απέκρουσε ο Ουζόχο.
62′ Ευκαιρία για την Ομόνοια. Ωραία ενέργεια του Λοβέρα και δυνατό σουτ αλλά ο Σισκόφσκι ήταν σε ετοιμότητα και απέκρουσε την μπάλα.
72′ ΓΚΟΛ. 1-1. ΙΣΟΦΑΡΙΖΕΙ Η ΔΟΞΑ. Ο Εμπραλίτζε έκανε την μπαλιά και ο Σαντίκ με ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
77′ ΓΚΟΛ. 2-1. ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΚ ΝΕΟΥ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ Η ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο Λοβέρα σε ένα τετ-α-τετ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Σισκόφσκι αλλά ακολούθησε την φάση ο Μάταβς και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
79′ Μεγάλη ευκαιρία για την Ομόνοια. Ο Μάταβς δεν μπόρεσε με το δεξί να νικήσει τον Σισκόφσκι, η μπάλα επέστρεψε ξανά με αυτόν αλλά ούτε με το αριστερό κατάφερε να νικήσει τον τερματοφύλακα της Δόξας.
87′ Τραυματίστηκε και αποχώρησε ο Ντρολέ. Συνεχίζει με δέκα ποδοσφαιριστές η Δόξα καθώς εξάντλησε τις αλλαγές της.
90+2′ ΓΚΟΛ. 2-2. ΙΣΟΦΑΡΙΖΕΙ Η ΔΟΞΑ. Ο Σάσι με ωραίο γυριστό σουτ εντός περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Τέλος αγώνα.

————————————————————————————————————-