Δείτε τι σημειώνει σε ανάρτηση της η Ανόρθωση για την αναμέτρηση κόντρα στην Πάφο:

Ούτε στην Πάφο ήρθε η επιστροφή στις νίκες για την ομάδα μας, που «έσωσε» βαθμό στο τέλος και με το τελικό 2-2 διατήρησε τη διαφορά των τεσσάρων βαθμών από την αντίπαλό μας.
Μετά από ένα κακό πρώτο μέρος, όπου δεχθήκαμε γκολ νωρίς από τον Ντόουγκλας Αουρέλιο στο 7’, βρεθήκαμε δικαίως να χάνουμε με 1-0 και χωρίς να καταγραφεί κάτι αξιόλογο από πλευράς μας. Στην επανάληψη, ο αγώνας σημαδεύτηκε από την αναγκαστική αλλαγή του Μάριου Αντωνιάδη μετά από χτύπημα που δέχθηκε και επέφερε την μεταφορά του ποδοσφαιριστή στο νοσοκομείο. Στο 57’ η ομάδα μας κέρδισε πέναλτι με το Δημήτρη Χριστοφή να το εκτελεί και να σκοράρει για το 1-1, δείχνοντας αντίδραση. Όμως δε δόθηκε συνέχεια και στο 90+1’ ο Ζάριο έκανε το 2-1 για τους γηπεδούχους. Η είσοδος του Χριστοδουλόπουλου αποδείχθηκε καθοριστική για να σωθεί ο βαθμός καθώς στο 90+7’ έφτιαξε και ολοκλήρωσε ωραία επιθετική ενέργεια για το τελικό 2-2 μετά από μια ακόμα ασσίστ του Αμπαρτζουμιάν.
Δηλώσεις
Τιμούρ Κετσπάγια: «Νομίζω ότι έγινε ένα πολύ καλό παιγνίδι, είχε ένταση και φάσεις, δύναμη και πάθος. Δυστυχώς για εμάς πρώτο 45λεπτό απλά δεν εμφανιστήκαμε στο γήπεδο, προσπαθούμε να δώσουμε σε κάποιους παίκτες ευκαιρία αλλά είναι δύσκολο να μας βοηθήσουν έτσι όπως είναι τώρα. Πιστεύω ότι ήμασταν πολύ καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο αντί στο πρώτο. Σίγουρα οι απαιτήσεις μας ήταν να κερδίσουμε το παιγνίδι αλλά βλέποντας την Πάφο, δεν είναι εύκολο για καμία ομάδα να έρθει εδώ και να κερδίσει. Πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι που πήραμε τον ένα βαθμό».

Βίντεο