Μπορεί ο Άαρον Ράμσντεϊλ να ήταν εκτός αποστολής της Άρσεναλ για την αναμέτρηση με την Άστον Βίλα στο «Βίλα Παρκ», όμως όπως δήλωσε ο Μικέλ Αρτέτα, επέλεξε να ταξιδέψει με την ομάδα για να στηρίξει τον Μπερντ Λένο, στην πρώτη του φετινή εμφάνιση στην Premier League! Η αγκαλιά των δύο μετά τη νίκη των «κανονιέρηδων», αποδεικνύει το κλίμα που υπάρχει στις τάξεις των Λονδρέζων!
Λίγη ώρα πριν από την ανακοίνωση της ενδεκάδας της Άρσεναλ, έγινε γνωστό πως ο Άαρον Ράμσντεϊλ δεν βρίσκεται στην αποστολή της ομάδας του για το ματς της 30ης αγωνιστικής στο «Βίλα Παρκ», με τον Μπερντ Λένο να παίρνει για πρώτη φορά θέση βασικού, κάτω από τα δοκάρια των «κανονιέρηδων», στην τρέχουσα Premier League.
Ωστόσο, ο Άγγλος τερματοφύλακας επέλεξε να ταξιδέψει μαζί με την ομάδα του στην έδρα της Άστον Βίλα για να στηρίξει τον συμπαίκτη του. Φόρεσε καπέλο, έκατσε στον πάγκο, έζησε έντονα το ματς και «ξέσπασε» στο φινάλε.
Μετά την απόκρουση του Λένο, στη μοναδική εντός εστίας τελική προσπάθεια της Άστον Βίλα και το σφύριγμα της λήξης, μπήκε στο γήπεδο και κατευθύνθηκε προς τον Γερμανό.
Οι δυο τους αγκαλιάστηκαν θερμά και η… μισή ομάδα της Άρσεναλ έπεσε επάνω στον Λένο, για το clean sheet που διατήρησε! Ένα δείγμα πως η φετινή ομάδα του Μικέλ Αρτέτα είναι… οικογένεια και αυτό είναι ένα από τα «μυστικά» της για την κατάληψη της 4ης θέσης!