Ο Κύπριος προπονητής Χρύσης Μιχαήλ μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0  και ανέλυσε το μεγάλο ντέρμπι του ερχόμενου Σαββάτου ανάμεσα στην Ανόρθωση και το ΑΠΟΕΛ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος.
«Είναι ένα ντέρμπι. Και οι δύο ομάδες θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη για να διατηρήσουν πιθανότητες για τον τίτλο και από την άλλη να είναι κοντά και στην 2η θέση. Αν δεν καταφέρουν να πάρουν το πρωτάθλημα θα θέλουν την 2η θέση» είπε αρχικά.
Για την Ανόρθωση: «Κάτι σημαντικό είναι ότι η Ανόρθωση πρέπει να βελτιώσει την αμυντική της συμπεριφορά. Σε πολλά γκολ δέχθηκε γρήγορα και εύκολα γκολ. Είναι μια ομάδα που έχει καλή επιθετική γραμμή αν το διορθώσει το αμυντικό θα είναι καλύτερα. Έτσι θα έχει πιθανότητες σε παιχνίδια ντέρμπι όπως θα έχει κάθε εβδομάδα».
Για το ΑΠΟΕΛ: «Το ΑΠΟΕΛ είναι βελτιωμένο στα τελευταία ματς, υπάρχει ισορροπία σε όλες τις γραμμές πλέον. Σε αυτό έδωσε λύση ο Σαρφό, ένας ποδοσφαιριστής που κατάφερε να ενώσει αρμονικά τις γραμμές της ομάδας. Από την μια είναι θετικό που τον απέκτησε, από την άλλη βασίζεται σε αυτόν και ο αντίπαλος ξέρει πως να αγωνιστεί κάθε παιχνίδι. Αν τον μπλοκάρουν θα δυσκολευτεί το ΑΠΟΕΛ να δημιουργήσει».