Ανέλυσε την 4η αγωνιστική των πλέι οφ και στάθηκε ιδιαίτερα στον πρωτοπόρο Απόλλωνα ο Χρύσης Μιχαήλ μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 95.0.
«Είναι μια σημαντική αγωνιστική στο κομμάτι της μάχης του πρωταθλήματος, της μάχης της 2ης θέσης και της μάχης για την Ευρώπη. Αν νικήσει ο Απόλλωνας και χάσουν βαθμούς οι υπόλοιποι θα πάρει πλεονέκτημα ο Απόλλωνας. Αν δεν νικήσει ο Απόλλωνας και νικήσουν οι υπόλοιποι τότε θα σμικρυνθεί η διαφορά» είπε αρχικά και πρόσθεσε:
«Αν ο Απόλλωνας μεγαλώσει την διαφορά έξι αγωνιστικές πριν το τέλος δύσκολα θα χάσει το πρωτάθλημα».
Πάει καιρός να νικήσει ο Απόλλωνας: «Ο Απόλλωνας κατά την διάρκεια της χρονιά είχε καλή απόδοση και δίκαια είναι στην κορυφή. Στα τελευταία παιχνίδια ίσως να περνά μια κοιλιά που είναι φυσιολογικό αλλά μας έδειξε κόντρα στο ΑΠΟΕΛ με το αποτέλεσμα στο ΓΣΠ ότι είναι ομάδα που ξεκίνησε για να βρει αυτά που της έλειψαν τα τελευταία παιχνίδια. Αν θέλει να πάρει πρωτάθλημα πρέπει να επιστρέψει στις νίκες. Από την άλλη και ο Άρης με νίκη μπορεί να πιστεύει ακόμα και για τίτλο. Ο Απόλλωνας πρέπει να νικήσει. Αν δεν τα καταφέρει τότε ο προβληματισμός θα μεγαλώσει».
Υπάρχει φαβορί σε αυτό το παιχνίδι; «Για εμένα έχει ένα προβάδισμα ο Απόλλωνας. Ο Άρης έδειξε ότι μπορεί να νικήσει τον οποιονδήποτε».
Για την απουσία του Στεπίνσκι στον Άρη: «Δεν είναι μόνο τα γκολ του αλλά η δουλειά που βγάζει στο γήπεδο. Θα λείψει στον Άρη».