Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντιμετωπίζει την Τρίτη (15/2) την Μπράιτον και ο Ραλφ Ράνγκνικ υποστήριξε ότι μεγαλύτερο δυνατό επίτευγμα για την ομάδα του τη δεδομένη στιγμή είναι η τέταρτη θέση στην Premier League.
Η Σαουθάμπτον (1-1) ανάγκασε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το Σάββατο (12/2) σε δεύτερη σερί απώλεια βαθμών έπειτα και από την ισοπαλία με την Μπέρνλι (1-1), με τους κόκκινους διαβόλους να μένουν στην 5η θέση της Premier League με 40 βαθμούς.
Ενόψει της αναμέτρησης με την Μπράιτον την Τρίτη (15/2), ο Ράλφ Ράνγκνικ μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για τους στόχους που έχει αυτή τη στιγμή η ομάδα, τονίζοντας πως η τέταρτη θέση είναι το μεγαλύτερο δυνατό επίτευγμα.
«Αυτή τη στιγμή, αυτό ακριβώς χρειάζεται και θέλει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: να τερματίσει στην τέταρτη θέση στο πρωτάθλημα. Νομίζω ότι αυτό είναι το υψηλότερο δυνατό επίτευγμα που μπορούμε να πετύχουμε.
Στο Champions League ελπίζουμε να προχωρήσουμε στον επόμενο γύρο, δεν είναι εύκολο. Στο πρωτάθλημα, είναι η τέταρτη θέση, αυτή είναι η φιλοδοξία μας.
Είμαι στον πάγκο της ομάδας για 10 ή 11 εβδομάδες, φυσικά και ξέρω τι χρειάζεται για την επόμενη σεζόν, αλλά δεν είναι η ώρα να το συζητήσω με κανέναν. Είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στο αύριο, μετά την Κυριακή, στην Τετάρτη».