Απόλυτη προσήλωση στο στρατόπεδο της Ανόρθωσης εν όψει και του αυριανού δύσκολου εκτός έδρας αγώνα κόντρα στην Πάφο FC. Όπως σημείωσε και πριν μερικά 24ωρα ο Τιμούρ Κετσπάγια, το παιχνίδι της Κυριακής θα είναι εντελώς διαφορετικό από τον επαναληπτικό του Κυπέλλου και η προσέγγιση της βαρωσιώτικης ομάδας δεν πρέπει να είναι όμοια με αυτήν του τελευταίου αγώνα.
Πρέπει πάση θυσία να πάρει τους τρεις βαθμούς η «Κυρία» από το ματς και για να το πράξει επιβάλλεται να εμφανιστεί πιο απαιτητική. Το αν μπορεί να το πράξει, δεν χρειάζεται να το πούμε εμείς, φτάνει να ανατρέξουμε δύο βδομάδες και κάτι πιο πίσω και συγκεκριμένα στις 19 Ιανουαρίου.
Όταν η Ανόρθωση γινόταν η πρώτη ομάδα που περνούσε από το «Στέλιος Κυριακίδης» υποχρεώνοντας την Πάφος FC στην πρώτη της εντός έδρας ήττα τη φετινή σεζόν, έστω και σε διαφορετικό θεσμό.
Η «Κυρία» έδειξε τον τρόπο και αυτό πρέπει να επαναλάβει το απόγευμα της Κυριακής. Ένα απόγευμα όπου αρκετοί φίλοι της ομάδας θα κάνουν το ταξίδι στην Πάφο για να σταθούν πλάι της, με σκοπό να τους δώσει χαμόγελα μετά την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου.
Η προετοιμασία ολοκληρώνεται με απογευματινή προπόνηση, ΄΄οπου με τα υφιστάμενα δεδομένα δεν θα υπολογίζονται οι Χριστοδουλόπουλος, Καλτσάς, Χριστοφή, Αντωνιάδης, Τζουρ και Ρουσιάς.

Κύπρος Εγγλέζος