Στην Κύπρο αναμένεται την Πέμπτη ο Ρομπέρτο Ροσάλες. Ο Βενεζουελάνος δεξιός μπακ δεν αγωνίστηκε ούτε στο παιχνίδι με την Ουρουγουάη και ήδη έχει πάρει το αεροπλάνο της επιστροφής στην Κύπρο.
Δεν πρόκειται να προλάβει την προπόνηση και ουσιαστικά θα δώσει το παρών του στην τελευταία προπόνηση πριν από τον αγώνα με τον Άρη, δηλαδή της Παρασκευής. Ακόμη κι έτσι όμως είναι δεδομένο ότι θα συμπεριληφθεί στην αποστολή και είναι μάλιστα πολύ πιθανόν να πάρει και φανέλα βασικού! Από τον αγώνα του Σαββάτου θα απουσιάσει ο Ραφαήλ Μάμας λόγω καρτών, αλλά και ο Γκιούρτσο λόγω του τραυματισμού του. Παρεμπιπτόντως, τα δεδομένα για τον Ούγγρο μεσοεπιθετικό έχουν ως εξής: τα αποτελέσματα των εξετάσεων που υποβλήθηκε δεν έδειξαν βαριά μορφής θλάσης στον τετρακέφαλο, αλλά σίγουρα θα χρειαστεί περίπου τρεις βδομάδες από τη μέρα που τραυματίστηκε, δηλαδή στις 22 Ιανουαρίου. Θα χάσει σίγουρα το ματς με τον Άρη, ενώ… παίζεται η συμμετοχή του στον εξ αναβολής αγώνα με τον Ολυμπιακό στις 9 Φεβρουαρίου.
Επειδή όμως ο Καταλά δεν πρόκειται να ρισκάρει με τη συμμετοχή του εάν δεν είναι απόλυτα έτοιμος, ο στόχος είναι να τεθεί ξανά στη διάθεσή του στο ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ, για την 21η αγωνιστική…

Ανδρέας Βεντούρης