Οκτώ ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ έμειναν εκτός αποστολής από τον αγώνα κυπέλλου με την ΠΑΕΕΚ και το ερώτημα είναι ποιοι θα προλάβουν το επικείμενο ντέρμπι με την Ανόρθωση στην «Αρένα».
Ο Τρισκόφσκι δεν προπονήθηκε σήμερα λόγω του τραυματισμού που αντιμετωπίζει, όμως στην ομάδα της Λάρνακας θεωρούν ότι ο αρχηγός δεν θα λείπει από το ματς της Δευτέρας. Θα φανεί φυσικά τις επόμενες μέρες… Απ’ εκεί και πέρα, ο Άνχελ Γκαρσία έμεινε εκτός αποστολής καθώς ο Νταβίντ Καταλά θέλησε να τον ξεκουράσει.
Όσον αφορά τους Νταρμπισάιαρ, Λουΐς Γκουστάβο, Ολατούνζι Φαράζ, Γκονζάλεθ και Λεάλ, τα δεδομένα έχουν ως εξής: o τελευταίος είναι σίγουρα εκτός λόγω ασθένειας και γι’ αυτό στον πάγκο με την ΠΑΕΕΚ ήταν ο Ρούμπεν Μαρτίνεθ και ο νεαρός Στυλιανίδης.
Οι πρώτοι τρεις (Ματ, Γκουστάβο και Ολατούντζι) θα έχουν περισσότερες προπονήσεις στα πόδια τους από τους άλλους δύο, δηλαδή από τους Γκονζάλεθ και Φαράζ. Αν όλα πάνε καλά, θα έχουν και οι πέντε δικαίωμα συμμετοχής κι απ’ εκεί και πέρα, εναπόκειται στον Καταλά για το ποιους θα πάρει στην αποστολή.
Να σημειώσουμε ότι οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ έχουν ρεπό την Πέμπτη.

Ανδρέας Βεντούρης