Έντονα τα παράπονα από την Ομόνοια σε βάρος της Αστυνομίας και της Πολιτείας, για όσα διαδραματίστηκαν χθες βράδυ, έξω από το «Αντώνης Παπαδόπουλος».
Διαβάστε στη συνέχεια, τι καταγγέλλει ο πρόεδρος των «πρασίνων».
«Όσο και εάν φαίνεται παράξενο, δεν υπήρχε καθόλου Αστυνομική δύναμη στο χώρο που έγινε το περιστατικό, αλλά ούτε και έξω από τα αποδυτήρια της ομάδας μας. Τα γεγονότα διαδραματίστηκαν έξω από το γήπεδο, σε πολύ κοντινή απόσταση από τα αποδυτήριά μας, σε χώρο όπου είναι γνωστό ότι σε κάθε αγώνα συγκεντρώνεται μερίδα οπαδών της Ανόρθωσης. Ποιος ήταν ο υπεύθυνος για το σχέδιο δράσης της Αστυνομίας στο χθεσινό παιχνίδι και γιατί άφησε εκτεθειμένη την αποστολή της ομάδας μας; Ποια είναι η θέση του Αστυνομικού Διευθυντή Λάρνακας ή του Αρχηγού της Αστυνομίας;
Έχουμε μεγάλες απαιτήσεις από την Πολιτεία για το περιστατικό αυτό. Εμείς, ως Σύλλογος και προσωπικά, ως Πρόεδρος, νιώθουμε την ευθύνη να παρέχουμε στους ποδοσφαιριστές μας και σε όλους στην ΟΜΟΝΟΙΑ ένα ασφαλές περιβάλλον για να εργάζονται. Και προχωρούμε σε κάθε δυνατή ενέργεια για να τους το προσφέρουμε. Την ίδια ευθύνη οφείλει να νιώθει και η Πολιτεία για τους πολίτες και τους επισκέπτες αυτού του τόπου. Το ψεσινό πλάνο δράσης της Αστυνομίας απέτυχε και η Πολιτεία επιβάλλεται να αποδώσει ευθύνες. Είναι ένα πολύ σοβαρό περιστατικό και θα μπορούσε να εξελισσόταν πολύ χειρότερα».