Την ευκαιρία να μειώσει την διαφορά από την κορυφή έχει σήμερα η Ομόνοια στο Μακάρειο κόντρα στην Δόξα (19:00 Cytavision Sports 1/Live balla.com.cy) και δεν πρέπει να την αφήσει να πάει χαμένη.
Οι πράσινοι επιβάλλεται να εκμεταλλευτούν τις απώλειες του Απόλλωνα χθες στο ΓΣΠ, την στιγμή που έχουν άλλα δύο παιχνίδια  στο χέρι πριν να μας αποχαιρετήσει το 2021.
Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χωρίς επιπλέον προβλήματα. Ο Μπεργκ δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τραυματιών Φαμπιάνο, Γιούτε, Κούσουλου και Γκόμεθ, καθώς επίσης και του τιμωρημένου Παπουλή.
Οι δύο τελευταίοι ήταν βασικοί στο τελευταίο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ, άρα αναγκαστικά ο Νορβηγός κόουτς θα πάει με δύο δεδομένες αλλαγές στην 11άδα οι οποίες πιθανότατα θα είναι και οι μοναδικές.
Ο Φουάντ Μπασιρού θα καλύψει το κενό του Γκόμεθ στην μεσαία γραμμή, ενώ ο Μποτέακ θα είναι ο… αντί-Παπουλής. Ο Γάλλος είτε θα παίξει στο δεξί άκρο, είτε θα παίξει πίσω από τον Τσέποβιτς. Το επικρατέστερο σενάριο είναι να παίξει δεξιά για να πλαισιώσει ένας εκ των Λοίζου ή Τζιωνή τον Σέρβο επιθετικό.
Η πιθανή 11άδα της Ομόνοιας στο σημερινό παιχνίδι είναι οι Ουζόχο, Λανγκ, Χούμποτσαν, Λέζιακς, Σέχου, Μπασιρού, Ντίσκερουντ, Τζιωνής, Λοίζου, Μποτεάκ και Τσέποβιτς.

Χρίστος Χρίστου