Την κατάσταση στον πυθμένα της βαθμολογίας ανέλυσε ο Κώστας Σακκάς στην ιστοσελίδα μας. Γνωρίζοντας άριστα τη Δόξα, στην οποία ήταν μέχρι πρότινος προπονητής, ανέφερε τα σημεία-κλειδιά για Εθνικό και ΠΑΕΕΚ προσθέτοντας πως δεν αποκλείεται να μπλεχτεί κι άλλη ομάδα, αν συνεχιστούν τα σκαμπανεβάσματα…
«Θα γίνει μάχη για τρεις. Δόξα, ΠΑΕΕΚ, Εθνικός. Ίσως να μπλεχτεί κι άλλη ομάδα αν δεν πάρουν παιχνίδια στην έδρα τους. Η ΠΑΕΕΚ στηρίζεται πολύ αμυντικά, έχει ενθουσιασμό, είναι μαχητική.
Δεν ξέρω αν έρθουν 2-3 αποτυχημένα αποτελέσματα πώς θα αντιδράσει. Είναι σημαντικό το επόμενο παιχνίδι μεταξύ του Εθνικού και της ΠΑΕΕΚ στο Μακάρειο.
Ο Εθνικός θα πρέπει να εκμεταλλευτεί την έδρα του. Όπως και για τη Δόξα ήταν σημαντικό που νίκησε την ΠΑΕΕΚ. Για τη Δόξα, είναι απαραίτητο να επιστρέψουν κάποιοι ποδοσφαιριστές που απουσίασαν ή είχαν κάποια θέματα προηγουμένως.
Όταν επανέλθουν πιστεύω ότι δεν θα έχει θέμα. Είχαμε χαλάσει λίγο την αμυντική μας λειτουργία, αν βελτιωθούν λίγα πράγματα θεωρώ ότι θα πάρει κάποια παιχνίδια και θα ανέβει».

Ανδρέας Βεντούρης