Την άποψή του για τη μάχη της εξάδας κατέθεσε μιλώντας στο balla ο Κύπριος προπονητής, Κώστας Σακκάς, καταγράφοντας τα δεδομένα για το ΑΠΟΕΛ αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν Ανόρθωση και ΑΕΛ.

ΠΡΩΤΟ ΣΧΟΛΙΟ: «Απόλλων, ΑΕΚ, Άρης και Ομόνοια είναι σίγουροι. Πιστεύω θα είναι και το ΑΠΟΕΛ. Θα δυσκολευτούν πολύ Ανόρθωση και ΑΕΛ, όμως Πάφος FC και Ολυμπιακός έχουν σκαμπανεβάσματα. Δεν τα εκμεταλλεύεται όμως ούτε η Ανόρθωση, ούτε η ΑΕΛ».

ΓΙΑ ΑΠΟΕΛ: «Το ΑΠΟΕΛ πιστεύω θα πάρει τα παιχνίδια στο ΓΣΠ, θα κερδίσει και από τους μεγάλους, έχει και τη δυναμική του κόσμου. Θεωρώ ότι θα ανέβει περισσότερο».

ΓΙΑ ΑΝΟΡΘΩΣΗ: «Η Ανόρθωση παίζει άμεσο παιχνίδι. Χωρίς πολλή σκέψη, να πάει η μπάλα πλάγια. Δεν έχει συνδυαστικό παιχνίδι από το κέντρο. Θεωρώ ότι δεν έπρεπε να είναι μονοδιάστατη σαν ομάδα. Να προσπαθήσει να παίξει με διαφορετικό τρόπο γιατί έχει τους παίκτες να το κάνει. Δεν της βγήκαν οι επιθετικοί της. Το μεγαλύτερο της πρόβλημα όμως είναι ότι δέχεται εύκολα γκολ. Με τα 18 γκολ που δέχθηκε, έχει τη χειρότερη άμυνα μετά τον Εθνικό».

ΓΙΑ ΑΕΛ: «Η ΑΕΛ είναι ξεκάθαρο ότι κάτι δεν πάει καλά στο επιθετικό κομμάτι. Μπαίνει στο αμυντικό τρίτο του αντιπάλου, όμως κάτι λείπει επιθετικά. Σε κάποιες φάσεις, χάλασε και το αμυντικό της κομμάτι. Γι’ αυτό ψάχτηκε ο προπονητής της με τριάδα και τετράδα. Έτσι χάλασε λίγο η χημεία της».

Ανδρέας Βεντούρης