Το ότι θα πρέπει να αλλάξει πράγματα ο προπονητής της Ομόνοιας Χένινγκ Μπεργκ στο παιχνίδι με τον Εθνικό είναι δεδομένο. Πήγε με την ίδια συνταγή (πρόσωπα) στα δύο ματς με ΠΑΕΕΚ και Ανόρθωση και δεν πήρε ούτε βαθμό.
Από μόνο του αυτό αλλά πολύ περισσότερο η παρουσία της ομάδας έστειλαν το μήνυμα στο Νορβηγό προπονητή ότι αν δεν θέλει (που δεν θέλει) να τριτώσει το κακό πρέπει να αναλάβει δράση.
Βγάζω το καπέλο στον Μπεργκ» (ΜΑΚΡΙΔΗΣ ΓΙΑ ΛΟΪΖΟΥ) – Balla.com.cy
Η συζήτηση για τα πρόσωπα που χρησιμοποιεί ο Μπεργκ έγινε πιο έντονη το τελευταίο διάστημα και είναι φυσιολογικό μετά και τα συνεχόμενα άσχημα αποτελέσματα, όπως επίσης πιο έντονη έγινε και η κουβέντα για την διαχείριση του ρόστερ στην εναλλαγή Κύπρος-Ευρώπη και αντίθετα.
Μάλιστα αν ρίξει κανείς μια ματιά στα σόσιαλ μίντια θα παρατηρήσει ότι κάποιοι κάνουν λόγο ακόμα και για… εμμονές αλλά αυτός είναι καθημερινά στις προπονήσεις και αυτός παίρνει και τις αποφάσεις.
Η αλήθεια να λέγεται έχει κάποιους… αγαπημένους στο πρωτάθλημα ο Νορβηγός και αυτό αποτυπώνεται και μέσα στους αριθμούς. Πέραν από τον Φαμπιάνο που είναι τερματοφύλακας και δεν έχασε ούτε ένα παιχνίδι πρωταθλήματος αλλά και ούτε λεπτό, υπάρχουν άλλοι τρεις που ξεχωρίζουν σε χρόνο συμμετοχής από τους υπόλοιπους.

Μόνο ο Λέζιακς και ο Λοίζος Λοίζου (μαζί με τον Φαμπιάνο) ξεπέρασαν τα 600 λεπτά συμμετοχής (673 ο Λέζιακς και 605 ο Λοίζου), ενώ από κοντά είναι και ο Έκτορ Γιούστε ο οποίος μετρά 586 λεπτά. Οι ποδοσφαιριστές αυτοί έπαιξαν σε όλα τα παιχνίδια της ομάδας στο πρωτάθλημα. Ο Λέζιακς και στα εφτά σαν βασικός, ενώ Λοίζου και Γιούστε στα έξι σαν βασικοί και σε ένα σαν αλλαγή.