Στην εκπομπή «Balla με τον Μάλε» o Κώστας Μαλέκος μίλησε και για την Ομόνοια. Βρήκε δίκαιο στον Μπεργκ στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με την ΠΑΕΕΚ και εξέφρασε την άποψη για το πως η ομάδα για θα μπορέσει να διεκδικήσει τον τίτλο.
«Οι μεγάλες ομάδες από αυτές τις ήττες αναγεννιούνται. Είναι η διαφορά των μεγάλων ομάδων από τις μικρές. Ο Μπεργκ ήταν ψύχραιμος και σωστός. Παραδέχθηκε ότι ευθύνεται η ομάδα του. Είναι καθαρό ότι θέλει φρεσκάρισμα. Έχει υλικό η Ομόνοια και φτάνει να γίνει σωστή διαχείριση» είπε αρχικά.
Η Ομόνοια είναι στην ίδια μοίρα και με Ανόρθωση και ΑΠΟΕΛ για τον τίτλο; «Είναι δύσκολο να κάνουν ένα σερί 6-7 αγωνιστικών με νίκες και να αυτοκτονήσουν οι άλλοι. Το έκανε πέρσι η Ομόνοια. Κατάφερε και δεν έχασε από τον Απόλλωνα και δεν τον άφησε να ξεφύγει και έρχεται το επόμενο παιχνίδι και του Κάνει… δώρο. Είναι αρχή ακόμα. Δεν ξέρουμε την διαφορά με την οποία θα πάνε στα πλέι οφ και ποιοι θα πάνε στα πλέι οφ. Θα παίξει μεγάλο ρόλο ποιοι θα μείνουνε εκτός. Γιατί κάποιος από τους μεγάλους θα μείνει εκτός εξάδας, μπορεί να μείνουν και δυο. Είναι θέμα 6-7 νικών συνεχόμενων αλλά δεν νομίζω να κάνει η Ομόνοια, το ΑΠΟΕΛ ή η Ανόρθωση τόσα ματς σερί και να τα χάσουν όλα τα παιχνίδια οι ομάδες που είναι από πάνω».