Πέρασαν εφτά αγωνιστικές στο πρωτάθλημα μας και οι πρώτοι σκόρερ του Απόλλωνα δεν είναι καθαροί επιθετικοί αλλά μεσοεπιθετικοί. Πέντε γκολ πέτυχε ο Πίττας και άλλα δύο Ζράντι.
Αν προσθέσουμε και το γκολ του Ίλιεφ κόντρα στην ΑΕΛ σημαίνει ότι τα 8 από τα 10 γκολ των «γαλάζιων» ήρθαν από πιο πίσω και όχι από τους παίκτες που αποκτήθηκαν για να κάνουν αποκλειστικά αυτή την δουλειά.
Είναι σημαντικό για μια ομάδα που θέλει να πάρει πρωτάθλημα να παίρνει γκολ και από μέσους και από μεσοεπιιθετικούς, με την προϋπόθεση όμως ότι θα σκοράρουν και οι επιθετικοί.
Ο Απόλλωνας πήρε μόλις δύο γκολ από επιθετικούς και αναφερόμαστε στο ένα που πέτυχε ο Ραντζέλο Γιάνκα και στο ένα του Χρίστου Αλμπάνη.
Και ο Γιάνκα και ο Αλμπάνης που βρήκαν δίχτυα αλλά και οι υπόλοιποι επιθετικοί που ακόμα δεν σκόραραν πρέπει να βρουν τον τρόπο να βοηθήσουν περισσότερο  στο κομμάτι των γκολ.
Οι επιθετικοί που ακόμα δεν σκόραραν είναι οι Νταμπό, Στορ και Ίντζια. Ο πρώτος πήρε τις ευκαιρίες του, είναι μέσα στις φάσεις και ήταν θέμα τύχης ή ατυχίας που ακόμα δεν είδε δίχτυα. Τον εμπιστεύεται ο Τσόρνιγκερ βλέποντας ότι χάνει ευκαιρίες περιμένοντας ότι θα έρθει και το γκολ. Αναμένεται ότι θα του δώσει εκ νέου φανέλα βασικού και στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.