Μετά τη νίκη του Άρη επί της ΑΕΛ αυξήθηκαν οι λόγοι για τον Απόλλωνα για διπλό στο ΓΣΠ σήμερα κόντρα στον Ολυμπιακό (19:00 Cytavision Sports 1/Live balla.com.cy).
-Με διπλό οι «γαλάζιοι» θα επιστρέψουν σίγουρα στην 2η θέση.
-Στην χειρότερη περίπτωση θα διατηρήσουν την διαφορά τους από την κορυφή της βαθμολογίας και την ΑΕΚ.
-Αν τους ευνοήσει και το αποτέλεσμα στην «Αρένα» ίσως πλησιάζουν περισσότερο ή ακόμα να πατήσουν εκ νέου στην κορυφή του πίνακα.
-Με ένα διπλό θα αρχίζουν να φτιάχνουν ένα νέο νικηφόρο σερί που θα τους δώσει ψυχολογία και δυναμική.

Οι λόγοι που προαναφέραμε δεν είναι και λίγοι για τον Απόλλωνα ενόψει και της σημερινής αναμέτρησης στο ΓΣΠ και στο «γαλάζιο στρατόπεδο» δείχνουν αποφασισμένοι να τα καταφέρουν.
ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΛΑΝΟ
Ο Τσόρνιγκερ ετοιμάζει πλάνο ανάλογο με αυτό κόντρα στην Πάφο με μια αναγκαστική αλλαγή. Ο Αλεσάμι που ήταν βασικός δεν υπολογίζεται και θα επιστρέψει στο αρχικό σχήμα ο Αμίν Χαμάς. Οι υπόλοιποι δέκα αναμένεται να είναι οι Γιοβάνοβιτς κάτω από τα δοκάρια, κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Κατελάρης και Ρομπέρζ και δεξιά στην άμυνα ο Ανδρέας Παναγιώτου Φιλιώτης.
Ο αρχηγός Χάμπος Κυριάκου θα κινείται στην μεσαία γραμμή έχοντας ρόλο καθαρού αμυντικού μέσου. Τριάδα μπροστά του θα είναι οι Ζράντι, Κολ και Αλμπάνης και στην επίθεση οι Πίττας και Νταμπό.