Ισόπαλες 1-1 αναδείχθηκαν Βαλένθια και Μπιλμπάο, με τις «νυχτερίδες» να ισοφαρίζουν στο 90+5’.

Μόλις στο 4ο λεπτό ο Ουίλιαμς έκανε το γύρισμα από αριστερά αλλά ο Βενσεδόρ δεν βρήκε την μπάλα για λίγο και στο 13’ ο Σιμόν έσωσε μετά από σουτ του Μούσα ενώ στο 26’ το πλασέ του Ραούλ Γκαρσία έφυγε μόλις έξω όπως και η κεφαλιά του Ινίγο Μαρτίνεθ στο 45+4’.

Στο 53ο λεπτό το σουτ του Βας σταμάτησε στο δοκάρι της Μπιλμπάο, ενώ στο 61’ το σουτ του Ντούρο πέρασε μόλις έξω και στο 65 ο Γκάμπριελ πρόλαβε σωτήρια τον Ουίλιαμς.

Ωστόσο στο 69ο λεπτό μετά από κόρνερ, ο Μαρτίνεθ με άπιαστη κεφαλιά έκανε το 0-1 ενώ στο 71’ ο Αντρέ αστόχησε από κοντά. Στο 82’ η Βαλένθια έχασε τον Μάξι Γκόμες με 2 κίτρινη κάρτα κι όμως στο 90+5’ ο Γουέδες έκανες το γύρισμα από αριστερά και ο Μάρκος Αντρέ πλάσαρε από κοντά για το 1-1.

Σχεδόν με τη σέντρα ο Ι.Ουίλιαμς πήρε την κεφαλιά αλλά ο Σϊλεσεν έσωσε εντυπωσιακά.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Σίλεσεν, Λάτο (70’ Μάρκος Αντρέ), Γκάμπριελ, Φουλκιέ, Βας (84’ Βαγιέχο), Αλντερέτε, Γκιγιαμόν, Ντούρο (70’ Χεσούς Βάσκεθ), Μούσα (83’ Ζέισον), Γουέδες, Γκόμες

ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Σιμόν, Λέκουε, Βιβιάν, Μαρτίνεθ, Μπαλενθιάγα (52’ Ντε Μάρκος), Μπερενγκέρ, Ντάνι Γκαρσία, Βενσεδόρ (79’ Βέσγα), Μουνιαΐν (55’ Νίκο Ουίλιαμς), Ραούλ Γκαρσία (79’ Σεράνο), Ουίλιαμς