Ο τεράστιος βαθμός δυσκολίας του επόμενου αγώνα, συν την ανάγκη που έχει η ομάδα του να πάρει ένα αποτέλεσμα που θα στείλει μήνυμα, ότι έχει τα φόντα να διεκδικήσει κάτι καλό στην κούρσα του πρωταθλήματος, βάζουν σε σκέψεις τον Σωφρόνη Αυγουστή.
Σε τέτοιο σημείο μάλιστα, που δεν αποκλείεται να προβεί σε κάποιες αλλαγές προσώπων και θέσεων εν όψει της αναμέτρησης με την Ανόρθωση.
Ο Κύπριος προπονητής, θα αλλάξει ενδεχομένως κάποια πράγματα στη μεσαία και στην επιθετική γραμμή ενώ για την άμυνα και τη γνωστή 3άδα που έπαιξε με Νέα Σαλαμίνα και ΠΑΕΕΚ το σκέφτεται.
Η παρουσία του Κβιλιτάια στη γραμμή κρούσης, αντί του Μάγκλιτσα, θεωρείται δεδομένη κίνηση από τον Σωφρόνη.
Εκεί που θα γίνουν οι σημαντικές αλλαγές, είναι στη μεσαία γραμμή, με την επιστροφή του Σόουζα σαν 8άρι καθαρό και με ένα από τους Λουντέμο ή Νταουσβίλι αμυντικό χαφ.
Λογικά, ο Ντανίλο θα επιστρέψει σαν 10άρι πίσω από τους Νατέλ και Κβιλιτάια. Όσον αφορά την υπόλοιπη 5άδα ( τρεις αμυντικοί και δύο μπακ-χαφ) τίποτε δεν αποκλείεται, αφού υπάρχει η ευχέρεια των αλλαγών, όμως, ο Σωφρόνης θα πάρει την απόφαση, αφού διαπιστώσει την ετοιμότητα των παικτών του.


Αναφορικά με τον τερματοφύλακα, λογικά, έχει προβάδισμα ο Νεόφυτος Μιχαήλ, ο οποίος κράτησε το μηδέν και στα δύο ματς που προτιμήθηκε από τον προπονητή και δεν υπάρχει λόγος να σκεφθεί άλλη επιλογή.
Στα ευχάριστα νέα που έρχονται από τον Αρχάγγελο, είναι και η σταδιακή επιστροφή του Τόμας Ντε Βινσέντι στις προπονήσεις.
Νιώθει καλύτερα ο Αργεντινός, και ακολουθεί κάποιο μέρος της προπόνησης. Αν συνεχίσει να νιώθει καλύτερα, τότε μετά τη διακοπή, θα τεθεί στη διάθεση του προπονητή.