Ποιος να το πίστευε πριν τον Νοέμβριο. Πριν την έλευση του Ραν Μπεν Σιμόν. Η ΑΕΚ με τα πολλά σκαμπανεβάσματα, η ΑΕΚ που έχασε την ταυτότητά της να έδινε τελικό πρωταθλήματος στην τελευταία αγωνιστική κόντρα στο ΑΠΟΕΛ; Όχι δα και πολλοί. Ωστόσο, ο Ισραηλινός τεχνικός το έκανε πράξη και η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει!
Ο Ραν Μπεν Σιμόν πρώτα τους έπεισε πώς μπορούν, μετά τους έκανε να το πιστέψουν και τώρα είναι έτοιμοι να γράψουν ιστορία. Ο 53χρονος έδειξε γιατί είναι…μάστερ στο να αλλάζει την ψυχολογία των παικτών και πώς κατάφερε με…σεμιναριακή καθοδήγηση να φέρει την ΑΕΚ να διεκδικεί τον τίτλο σε τελικό πρωταθλήματος!
Πλέον, αφού μέσα από αυτούς τους έξι…και κάτι μήνες τους πέρασε τη νοοτροπία νικητή, τους μετέφερε πως το όνειρο δεν είναι απατηλό, έτσι τους έκανε να πιστέψουν και πως θα φύγουν με το διπλό από το ΓΣΠ κάτι που θα σημαίνει και κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Ο Ισραηλινός είδε τους Λέδες και Λόπες να τίθενται στα πλάνα του κι έτσι η ΑΕΚ πάει «πάνοπλη» στο ΓΣΠ για τους τρεις βαθμούς που θα τους δώσουν και τον τίτλο!

Θράσος Δημητρίου