Μεγάλη… τρομάρα πήραν οι άνθρωποι της Ιντεπεντιέντε το βράδυ της Τρίτης, όταν ο προπονητής του συλλόγου, Κάρλος Τέβες, ένιωσε έντονους πόνους στο στήθος, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί εσπευσμένα σε νοσοκομείο του Σαν Ισίντρο του Μπουένος Άιρες.

Μάλιστα, ο πρώην Αργεντινός φορ πέρασε το βράδυ στην κλινική, κάνοντας συνεχώς ιατρικές εξετάσεις, οι οποίες και θα συνεχιστούν και απόψε, Τετάρτη, ώστε να διαπιστωθούν τα αίτια τα οποία τον οδήγησαν στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα πάντως με δημοσιεύματα της χώρας, το άγχος που έχει 40χρονος προπονητής, αλλά και το γεγονός ότι πάσχει από υψηλή αρτηριακή πίεση και υποβάλλεται τακτικά σε ιατρικούς ελέγχους, ίσως να ήταν η αιτία του συμβάντος.

Με ανακοίνωσή της, η Ιντεπεντιέντε επιβεβαίωσε το περιστατικό, ενημερώνοντας πάντως το κοινό πως δεν συντρέχουν λόγοι ανησυχίας.

«Ο προπονητής μας, Κάρλος Τέβες, πήγε στο νοσοκομείο La Trinidad στο San Isidro με πόνο στο στήθος. Έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις και ήταν ικανοποιητικές. Σήμερα θα συνεχίσει με μια σειρά δοκιμών που έχουν προγραμματιστεί εκ των προτέρων ως μέρος ενός γενικού ελέγχου. Ο Κάρλος Τέβες θα νοσηλευτεί προληπτικά μέχρι να ολοκληρωθούν οι αντίστοιχες εξετάσεις», ανέφερε στην ανακοίνωσή της ο σύλλογος από την Αργεντινή.