Ο δημοφιλής κωμικός ηθοποιός του Χούλιγουντ, Γουίλ Φέρελ, μπαίνει στο αγγλικό ποδόσφαιρο, αποκτώντας μερίδιο μετοχών στη Λιντς.

Ο ηθοποιός του Χόλιγουντ, Γουίλ Φέρελ, εντάχθηκε στους μικρομέτοχους της Λιντς Γιουνάιτεντ, αγοράζοντας ένα μικρό μερίδιο μετοχών από το πακέτο του συλλόγου.

Η Λιντς ανήκει στην “49ers Enterprises”, η οποία έχει μοιράσει τις μετοχές σε αρκετά μειοψηφικά πακέτα, τα οποία κατέχουν διάσημα άτομα, όπως για παράδειγμα ο ηθοποιός Ράσελ Κρόου, ο Ολυμπιονίκης της κολύμβησης, Μάικλ Φελπς και ο πρωταθλητής του γκολφ, Τζόρνταν Σπιθ.

Σε αυτή τη λίστα, προστέθηκε πλέον και ο δημοφιλής κωμικός, Γουίλ Φέρελ. Υπενθυμίζεται, πως η “49ers Enterprises” κατείχε το 44 τοις εκατό των μετοχών της Λιντς, πριν ολοκληρώσει την πλήρη εξαγορά τους τον Ιούλιο. Από την άλλη, ο Φέρελ κατέχει ήδη μετοχές στη Λος Άντζελες FC από το MLS και είναι ακόμη ένας διάσημος που επιχειρεί να μπει στο ποδόσφαιρο.

Πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα ασφαλώς οι κινηματογραφικοί αστέρες Ράιαν Ρέινολντς και Ρομπ ΜακΕλχίνεϊ, οι οποίοι αγόρασαν τη Ρέξαμ. Σε ό,τι αφορά στη Λιντς, σημειώνεται ότι τερμάτισε τρίτη στη φετινή Championship και θα αντιμετωπίσει τη Νόριτς του Δημήτρη Γιαννούλη στον πρώτο ημιτελικό των playoffs ανόδου, στην Premier League.