Ο προπονητής Γιώργος Πετράκη ο οποίος αποχώρησε από την Δόξα, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 για την παρουσία του στην ομάδα της Κατωκοπιάς και το μέλλον του.

Γιατί αποχωρήσατε από την Δόξα; «Με τον πρόεδρο έχω άριστη σχέση. Συζητήσαμε πριν τα τρία ματς και είπαμε ότι αν δεν ήμασταν κοντά στον στόχο της παραμονής θα ήταν καλύτερα και για την ομάδα και για εμένα να επιστρέψω στην οικογένεια μου. Ο πρόεδρος το σεβάστηκε, σεβάστηκα κι εγώ την επιθυμία της ομάδας να ανασυνταχθεί και να προγραμματιστεί με έναν νέο προπονητή».

Για την προσπάθεια για παραμονή: «Δεν ήταν πολλές οι πιθανότητες μας, το ήξερα από την αρχή αλλά εγώ το πίστευα. H ομάδα έκανε το come back αλλά το στενάχωρο είναι ΄τοι δεν τα κατάφερε και φαίνεται ότι θα υποβιβαστεί η Δόξα».

Για το μάλλον σας: «Με ενδιαφέρει το Κυπριακό πρωτάθλημα το οποίο γνωρίζω καλά μετά από δύο θητεία, υπάρχει και κάτι από εδώ στην Ελλάδα και θα δούμε αν θα δοθεί μια ευκαιρία για να παράξω το έργο που θέλω».

Για την μάχη του τίτλου στην Ελλάδα: «Έχουμε ανταγωνιστικό πρωτάθλημα στην Ελλάδα. Δείχνει ότι η κούρσα θα πάει μέχρι τέλους. Το σημερινό ντέρμπι θα δείξει πράγματα. Αν έχουμε νικήτρια ομάδα απόψε ίσως να έχει προβάδισμα».

Για την μάχη του τίτλου στην Κύπρο, θα παλέψουν δύο ομάδες ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ: «Μου έκανε μεγάλη εντύπωση η σταθερότητα των δύο ομάδων. Το ΑΠΟΕΛ είναι μπροστά από την αρχή και τίποτα δεν είναι τυχαίο. Από την άλλη είδαμε μια ΑΕΚ που μετά την έλευση του κ. Μπεν Σιμόν να έχει μια φανταστική σταθερότητα, σοβαρότητα και να δείχνει ότι ξέρει τι θέλει στο γήπεδο».

Δίνεται προβάδισμα σε κάποια από τις δύο ομάδες; «Αν και κάνει βήματα προόδου η ΑΕΚ, το ΑΠΟΕΛ έχει την στόφα του πρωταθλητή και θα του έδινα ένα μικρό προβάδισμα».

Έχουμε και τελικό Κυπέλλου ΟμόνοιαΠάφος FC: «Από την μια πλευρά η Ομόνοια που με βάση τη δυναμική της παίζει και για τους στόχους και για την υστεροφημία της. Με την έλευση του κ. Αναστασίου έδειξε βελτίωση και σταθερότητα. Από την άλλη το κίνητρο του πρωτοεμφανιζόμενου. Έχουν δίψα στην Πάφο μετά τις επενδύσεις των τελευταίων χρόνων. Θα είναι αμφίρροπο παιχνίδι».