Ο Σωφρόνης Αυγουστή παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Kick Off από την Cablenet με την Άντρεα Καφά. Ο Κύπριος προπονητής αναφέρθηκε στην διεκδίκηση του τίτλου και αποθέωσε με δυνατή ατάκα το Σα Πίντο και την ομάδα του.

Αναλυτικά:

Για το πρωτάθλημα και τη…μάχη του τίτλου: «Είναι ευχάριστο να βλέπεις τον ανταγωνισμό. Όλες οι ομάδες προσπαθούν και δεν βλέπουμε μεγάλες διαφορές. Αυτή την στιγμή ο ΑΠΟΕΛ έχει προβάδισμα αλλά είναι μακρύς ο δρόμος. Υπάρχουν διαθέσιμοι βαθμοί, σε κάθε αγωνιστική αλλάζουν τα δεδομένα».

Ποια ομάδα βλέπεις φαβορί για τον τίτλο; «Αυτή την στιγμή είναι φαβορί το ΑΠΟΕΛ. Έχει μια διαφορά και έχει τον πρώτο λόγο. Εγώ κρατώ από κάθε ματς κάποια πράγματα. Δείτε το 2ο γκολ του ΑΠΟΕΛ με την ΑΕΚ. Θα έμπαινε μέσα ο Σούσιτς και ο Σατσιάς. Αν κοιτάξετε πως το πανηγύρισαν όλοι, αυτό οφείλετε και στον Σα Πίντο. Παρόλο που δεν ήταν σε καλή μέρα είδαμε αντίδραση και δίνει θετικά σημάδια».

Σχόλιο για το παιχνίδι ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΑΠΟΕΛ: «Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι θα γίνει στο ποδόσφαιρο. Κάποιες φορές τα πράγματα σου βγαίνουν και κάποτε όχι. Είχε την τύχη το ΑΠΟΕΛ, ό,τι έκανε να του βγει στο ματς με την ΑΕΚ».