Η νέα επικράτηση της Μπάγερν Μονάχου, επί της Ντάρμσταντ, συνδυάστηκε με δύο ακόμα ρεκόρ που έσπασε τη φετινή σεζόν ο Χάρι Κέιν.

Το τέρμα που σημείωσε στη σημερινή αναμέτρηση ήταν το 31ο του στο πρωτάθλημα και πλέον αποτελεί τον πρώτο ποδοσφαιριστή στην ιστορία της Bundesliga, που πετυχαίνει το συγκεκριμένο αριθμό τερμάτων στην πρώτη του σεζόν στη Γερμανία.

Στο ίδιο πνεύμα, ξεπέρασε και την κορυφαία ατομική επίδοση των 30 γκολ που πέτυχε ως ποδοσφαιριστής της Τότεναμ την τελευταία χρονιά που αγωνίστηκε στην Αγγλία.

Το πολυβόλο της Μπάγερν συνεχίζει να σκοράρει και πλέον βρίσκεται σε θέση να απειλήσει και την κορυφή που πάτησε στο παρελθόν ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Ο Πολωνός την αγωνιστική περίοδο 21/22 σημείωσε 41 γκολ, αριθμό που αποτελεί τον καλύτερη επίδοση στην ιστορία του γερμανικού ποδοσφαίρου.

Για να τον ξεπεράσει, ο 30χρονος, θα πρέπει να σκοράρει δέκα φορές στις οκτώ αναμετρήσεις που απομένουν για την ολοκλήρωση της σεζόν, ωστόσο ο ρυθμός με τον οποίο πετυχαίνει τέρματα, αρκεί για να ανησυχήσει τον επιθετικό της Μπαρτσελόνα.

Απίστευτος Χάρι Κέιν: Έσπασε δύο νέα ρεκόρ στη φετινή σεζόν!