Ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΚ Κυριάκος Δημητρίου μίλησε στον Super Sport fm 104.0 για την μεγάλη νίκη επί της Πάφος FC και το σημαντικό παιχνίδι που ακολουθεί κόντρα στον Απόλλωνα.

«Πολύ σπουδαία επιτυχία. Το καλύτερο ποδαρικό στην β’ φάση. Από την στιγμή που συνδυάστηκε με απώλειες των ομάδων pου είναι από πάνω μας είναι ακόμα καλύτερα. Είχαμε ουσία και αποτελεσματικότητα για να πάρουμε μια νίκη που θα μας βοηθήσει πολύ. Δεν έχουμε πολλές μέρες για να κρατήσουμε το χθεσινό, βλέπουμε το Κύπελλο γιατί την Πέμπτη μας περιμένει μεγάλο βράδυ στο ΑΛΦΑΜΕΓΑ κόντρα στον Απόλλωνα. To πιο σημαντικό στα πλέι οφ το είπε ο προπονητής μας. Όλα θα κριθούν στις λεπτομέρειες και το ποιος θα εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες του και την τύχη. Είμαστε μέσα σε όλα και στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο. Αφήνουμε στην άκρη τα πανηγύρια και θέλουμε την Πέμπτη να πετύχουμε στο Κύπελλο τον στόχο μας».

Για το φετινό πρωτάθλημα: «Κάθε χρόνο μπαίνουμε στα πλέι οφ και πάντα λέμε ότι το πρωτάθλημα θα κριθεί στο τέλος. Και δεν μιλάμε για 1-2 σεζόν αλλά το λέμε κάθε χρονιά. Δεν ξεκαθάρισε κάτι, δεν είναι μεγάλες οι αποστάσεις

Για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Απόλλωνα: «Πρέπει να δείξουμε καρδιά. Παίζουμε με μια ομάδα που παίζει σε ένα 90λεπτο ολόκληρη την χρονιά. Εμείς θα πάμε εμπιστευόμενοι στις δυνάμεις μας. Θα πάμε να παίξουμε σε μια καυτή, ωραία ατμόσφαιρα και θα διεκδικήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις την πρόκριση».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Θα είναι εκτός ο Σάντσες που χρειάζεται ακόμα κάποιες μέρες. Ο Τόνγκια επιστρέφει».