Aναλυτικά οι δηλώσεις του στον “Αmericanos 24”:

Για το ματς: «Ήταν πραγματικά ένα πολύ σημαντικό ματς για εμάς. Ξεκινήσαμε πολύ κακά την πρώτη περίοδο όμως μετά αρχίσαμε να παίζουμε επιθετική άμυνα και η έδρα, η ατμόσφαιρα, οι οπαδοί μας βοήθησαν. Το χρειαζόμαστε αυτό. Ήταν μεγάλη νίκη. Περάσαμε ένα δύσκολο διάστημα με κακές ήττες, κακές προπονήσεις όμως τώρα είμαστε έτοιμοι. Ήταν μεγάλη νίκη. Την χρειαζόμασταν.»

Για τον Πάνο Καλαϊτζάκη: «Ο Πάνος θυσιάζεται για την ομάδα. Το κάνει κάθε φορά και το έκανε και σήμερα. Παίζει άμυνα, κάνει όλη την βρώμικη δουλειά. Ίσως να μην παίρνει πολλά εύσημα αλλά ήταν καθοριστικός για την νίκη. Με αυτά κρίνονται παιχνίδια και τίτλοι»

Για τον Κέντρικ Ναν: «Νομίζω πως έκανε σπουδαία δουλειά στο τέταρτο δεκάλεπτο παρότι δεν ξεκίνησε καλά το παιχνίδι. Είναι παίκτης του ένας-εναντίον-ενός. Θέλει να πάρει σουτ, να προσπαθήσει να σκοράρει κάθε φορά και πρέπει να τον υποστηρίξουμε. Κι όταν χάνει 1-2 σουτ ή κάνει 1-2 λάθη, πάει στον πάγκο, επιστρέφει και πρέπει να σκοράρει. Τον υποστηρίζουμε και τον χρειαζόμαστε για να κερδίσουμε τα πάντα.»

Για τον αγαπημένο του φίλο, Ρίκι Ρούμπιο και την επιστροφή του: «Ο Ρίκι κι εγώ έχουμε μια πραγματικά ισχυρή σχέση. Παίξαμε μαζί στη Μινεσότα. Ήταν ο κολλητός μου εκεί. Παίζουμε μαζί με την εθνική ομάδα. Περάσαμε πολύ χρόνο μαζί. Τον αγαπώ πραγματικά. Αγαπώ την οικογένειά του. Αγαπώ τους φίλους του. Είμαστε πραγματικά δεμένοι και είμαι τόσο χαρούμενος και μόνο που τον βλέπω να είναι ευτυχισμένος. Είναι ήρωας για πολλούς ανθρώπους. Είναι ένας από τους ήρωες μου. Μου διδάσκει τόσα πολλά ακόμη κι εκτός μπάσκετ. Τον αγαπώ και είμαι ευτυχισμένος ό,τι κι αν κάνει»

Για το κύπελλο και τον διαφαινόμενο τίτλο με τον Ολυμπιακό: «Παίζουμε δύο φορές με την ΑΕΚ πρώτα οπότε είναι σημαντικό να πάμε παιχνίδι-με-παιχνίδι»